24 de setembre del 2015

Collboni (PSC) insisteix des d'Aldover en la pluralitat dels catalans per rebutjar la independència



ALDOVER (Baix Ebre).- El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, va afirmar aquest dimecres al vespre, des d'Aldover, que la independència de Catalunya agreujarà la relació amb la resta d’Espanya i també els problemes socials i econòmics que pateixen els catalans. Collboni va participar en el míting central del PSC a les Terres de l’Ebre. Com ja va fer l’expresident José Montilla des de Sant Jaume d’Enveja, Collboni va afirmar que la candidatura de Junts pel Sí és una “estafa democràtica” i va denunciar que aquell qui serà el president, Artur Mas, s’amaga en el número 4 de la candidatura per no respondre per les retallades i la corrupció de Convergència.

Tot apel·lant a la Batalla de l’Ebre, Collboni va rebutjar les veus que assenyalen que els catalans no tenen res a veure amb els pobles de la resta de l’Estat espanyol, tot remarcant que la gent de Catalunya són “plurals i diversos”. La candidata ebrenca del PSC, Bibiana Porres, es va mostrar convençuda que a Catalunya s’està vivint una situació “insostenible” i va plantejar com a única solució una reforma federal de la Constitució i també un nou pacte fiscal federal. En clau territorial, i més enllà de demanar la construcció de l’autovia A7, va posar sobre la taula la necessitat d’invertir per la reindustrialització de les Terres de l’Ebre. L’atenció a les persones o la potenciació de l’oferta turística aprofitant la marca Ebrebiosfera, són altres de les propostes dels socialistes ebrencs. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta