24 de setembre de 2015

Assalten de forma violenta tres xalets a la urbanització de Tres Cales, a l'Ametlla de MarL'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Els Mossos busquen els autors dels tres assalts violents en xalets de la urbanització de Tres Cales, a l'Ametlla de Mar, el passat dimecres a la matinada. Els assaltants, tres homes que podrien haver comptat amb l'ajut de més còmplices, van forçar la porta dels habitatges i atemorir les persones que s'hi trobaven amb l'objectiu de robar diners i joies, enduent-se, finalment, mòbils, tauletes i petits objectes de valor. Cap dels propietaris i inquilins-en dos casos, de nacionalitat estrangera - va patir danys personals arran dels assalts. L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha reforçat la vigilància policial al nucli de Tres Cales, una de les urbanitzacions més extenses d'Europa.

Els Mossos han assegurat que cap persona va resultar ferida durant els robatoris. Els autors dels fets tampoc van emmordassar ni lligar cap de les víctimes i, a priori, haurien aprofitat la seva superioritat per amenaçar-los. Les tres cases assaltades, situades a l'àrea de la urbanització delimitada per la N-340 més pròxima a l'interior, eren en dos casos propietat de residents estrangers i, en el tercer, de lloguer.

Els fets han commocionat el municipi on, segons ha recordat a l'ACN el seu alcalde, Jordi Gaseni, fa temps que no es produïen aquest tipus d'assalts violents. "Ens ha posat en alerta", ha explicat l'alcalde, qui apunta la possibilitat que els assaltants podrien haver acudit a Tres Cales de pas o de forma puntual. Malgrat tot, reconeix que aquests fets produeixen "alarma" ciutadana, especialment en una urbanització considerada com una de les més extenses d'Europa, fet que dificultaria la seva vigilància.

"Estem destinant tots els recursos possibles perquè hi hagi tranquil·litat i sigui una zona segura", ha apuntat Gaseni, tot afegint que arran dels assalts s'ha incrementat notòriament la presència de les patrulles de policia local i Mossos d'Esquadra. "Ens hem d'assegurar que no tornin a venir perquè els ho posarem molt difícil", ha tancat. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta