23 de setembre del 2015

Hortènsia Grau (Catalunya Sí que es Pot) acusa Junts pel Sí de voler allargar la vida dels nuclears



TORTOSA (Baix Ebre).- La número 2 de Catalunya Sí que Es Pot pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Hortènsia Grau, ha advertit aquest dimecres que la candidatura de Junts pel Sí voldria allargar la vida útil de les centrals nuclears més enllà del 2050, que és quan el seu programa preveu l’ús d’energies renovables. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Grau ha tornat a reclamar un pla pont de tancament de les nuclears d’Ascó i Vandellòs, i ha manifestat la seua preocupació perquè el Llibre Blanc de la Transició Nacional parla d’allargar la vida útil de les centrals fins a 60 anys. L’exdiputada d’Iniciativa ha advertit que això seria una “salvatjada” i un “risc terrible” per al territori.

Per la seua banda, el número 1 de Catalunya Sí que es Pot a la demarcació, Gerard Bargalló, ha volgut desvincular el resultat del 27-S i les eleccions estatals previstes per al 20 de desembre. Bargalló, que és el secretari general de Podem a Reus, ha recordat que Catalunya Sí que Es Pot defensa el dret a decidir dels catalans i la necessitat de celebrar un referèndum sobre la independència. Però Bargalló ha destacat que ara ja hi ha forces a l’Estat que afirmen que respectaran el dret a decidir dels catalans, i que també serà important que el 20 de desembre puguen sortir aquestes opcions polítiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta