3 de setembre del 2015

Roig (PSC) insisteix a reclamar més seguretat per als vianants a Tortosa

 
TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha exigit de nou a l'alcalde, Ferran Bel, que prioritzi la seguretat dels vianants a Tortosa i que resolgui els problemes de la senyalització semàforica que afecta el carrer Sebina i l'avinguda Generalitat, al centre de la ciutat. Roig ha apuntat que Bel no pot excusar-se amb el fet que hi ha un problema econòmic amb l'empresa adjudicatària que ha fet prolongar la substitució de dues plaques elèctriques, ja que "hi ha una responsabilitat per part de l'Ajuntament i per part de l'empresa que fa el manteniment de l'enllumenat i els semàfors en la seguretat de les persones." El regidor socialista ha recordat que aquesta situació es prolonga des del 6 de juliol i que ha provocat algunes incidències, entre altres, un atropellament a una dona, aquest mes d'agost.

Els socialistes han comparegut a la roda de premsa amb armilles reflectants per posar en evidència aquesta manca de seguretat en algunes zones de Tortosa. Roig ha recordat que no és la primera vegada que s'adverteix a Bel sobre els perills de la mala gestió de la situació a la via pública i s'ha referit a l'ensorrament de les cases del Garrofer que van causar una persona ferida. "Per cert, ningú mai més ha preguntat com està aquesta persona, que va patir seqüeles importants per aquest incident",ha apuntat el portaveu socialista. "Aquesta situació és la punta de l'iceberg d'una mala gestió de l'espai públic, per tant, per enèsima vegada reclamen que es tiri endavant un pla de manteniment de l'espai públic". Roig ha volgut ser contudent: "El govern de CiU, amb el suport d'ERC, en lloc tornar diners amb el banc que se'ls gasti en garantir la seguretat dels veïns". A més, Roig ha lamentat que estiguin més interessats "en posar plaques de l'AMI que plaques elèctriques".

Els socialistes han enumerat les deficiències que hi ha en voreres, instal·lacions elèctriques, carrers i places, i també ha fet memòria dels molts escrits i queixes dels veïns que han fet arribar a Bel sense que aquest els faci cas. Finalment, també han apel·lat a la seguretat del patrimoni i a un espai públic més de les persones perquè no ho han sabut fer en l'obertura de nous espais a la rambla Ferran d'Aragó, als Mossos d'Esquadra, a l'avinguda Canigó, a la plaça de Sant Joan o a la plaça del Rastre. "Ni un sol arbre, ni un sol espai d'esbarjo per fer una ciutat amable". Per això, Roig ha estat crític: "Tremolo per veure com acabarà la plaça de la Catedral". / Imatge PSC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta