5 de novembre del 2015

El programa Joves per l'Ocupació d'Amposta entrega els diplomes als 75 participants



AMPOSTA (Montsià).- Els 75 joves d'entre 16 i 25 anys que han participat al programa Joves per l'Ocupació 2014-2015 ja tenen els seus diplomes. Dimecres 4 a la tarda es va fer entrega dels títols en un acte que va comptar amb la participació també, de les empreses i formadors participants. L'acte va incloure les intervencions de dos representants de les empreses, de dos dels formadors i de dos alumnes, que van mostrar el seu punt de vista sobre l'experiència d'haver format part del programa, del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu.


L'Ajuntament d'Amposta va agrair a tots els presents la seva participació al programa de Joves per l'Ocupació, als formadors i a les empreses per la seva implicació en la formació , per les pràctiques i contractació dels joves, i als joves pel seu esforç per millorar la seva situació.

Tot i que encara falten les xifres definitives, molts dels joves participants al programa han aconseguit el seu primer contracte laboral a la mateixa empresa on han fet les pràctiques.

El programa està dirigit a joves de 16 a 25 anys que estiguin inscrits a l'oficina de treball com a demandants d'ocupació i al registre de la Garantia Juvenil. Consta de formació teòrica i pràctica, de pràctiques en empreses del sector i la matrícula a l'IOC (Institut Obert de Catalunya) per a l'obtenció de la ESO, i/ o de la prova d'accés a cicles formatius de Grau Mitjà.

L'Ajuntament ja té preparat el nou programa 2015-2017, la proposta de l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació inclou les especialitats d'operari/a d'indústria i magatzem, conductor/a de transport de mercaderies per carretera, auxiliar de veterinària i ramaderia, auxiliar de cultius agrícoles, jardineria i viver, secretari/a i atenció al públic, animador/a sociocultural i turístic, dependent/a de productes alimentaris: carn i peix, aqüicultor/a i elaboració d'arts de pesca, mecànica i soldadura i ajudant d'electricista i manteniment. / Imatge Ajuntament d'Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta