5 de novembre del 2015

Manel de la Vega desmarca el PSOE de l’estratègia del PP per a Catalunya



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari adjunt de Política Municipal del PSC, el tortosí Manel de la Vega, ha afirmat aquest dijous que les eleccions del 20 de desembre són “molt importants” per als socialistes, ja que poden aportar solucions per al conflicte polític de Catalunya. Segons De la Vega, el PSOE és l’únic partit amb possibilitats de guanyar els comicis que aporta una solució federal per a l’Estat espanyol. En aquest sentit, ha parlat del blindatge de competències i també d’un finançament just, tant per a Catalunya com per a la resta de territoris de l’Estat. A més, ha recordat la proposta de fer una reforma federal del Senat, que es traslladaria a Barcelona i passaria a ser una cambra de representació territorial. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, De la Vega ha volgut traure importància a la imatge del socialista Miquel Iceta amb els líders de Ciutadans i el PP presentant els seus recursos davant del Tribunal Constitucional, per bloquejar la votació independentista del 9-N al Parlament. De fet, ha remarcat que les propostes sobre Catalunya del PP i dels socialistes no tenen res a veure, i que per tant no és cert que vagin agafats de la mà.

A banda, De la Vega també ha remarcat que és normal que Convergència no es vulga presentar amb les seues sigles a les eleccions del 20 de desembre, ja que és una marca molt gastada que necessita un nou embolcall. A més, el dirigent socialista ha criticat que Mariano Rajoy estiga retardant al màxim la presentació de les llistes del PP, mentre que tant al PSC com al PSOE s’han elegit els candidats democràticament. De fet, De la Vega ha destacat que els socialistes presentaran unes llistes cremallera, amb una paritat total entre homes i dones.

D’altra banda, De la Vega ha remarcat que si la CUP compleix amb el seu programa electoral, en el sentit que no investiria Artur Mas com a president, Catalunya està abocada a la celebració d’unes noves eleccions al Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta