17 de desembre del 2015

Traiber preveia comissions del 20% a metges de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- L’escàndol sanitari per la investigació sobre les pròtesis defectuoses de Traiber podria tenir ramificacions a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Segons la interlocutòria del jutge del cas Innova, que aquest dimecres va obrir un procés d’investigació per tretze delictes a 47 metges de 23 centres mèdics de tot Catalunya i als responsables de l’empresa, Traiber va pagar comissions als metges perquè posessin les seues pròtesis als pacients. Fins i tot els compensava amb viatges perquè callessin, si hi havia alguna pròtesi en mal estat. Segons la investigació judicial, Traiber anomenava ‘royalties’ a negocis jurídics simulats per encobrir el pagament de comissions irregulars.

Així, una nota manuscrita de Traiber afirma que havien de pagar un ‘royalty’ del 20% a metges de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, tot i que facultatius d’altres centres podien arribar a cobrar un 25% del valor de les pròtesis, de més de 5.600 euros. Altres informacions també apunten que Traiber tenia una taula de comptabilitat amb regals de Nadal realitzats a centres públics com l’hospital Sant Joan de Reus o l’hospital de Tortosa, amb les persones de contacte per a fer els mateixos regals. El sumari judicial afecta metges dels hospitals Joan XXIII, Santa Tecla i Sant Joan, de Tarragona i Reus. / Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta