17 de desembre del 2015

Sabaté (PSC) insisteix que PP i CDC poden recuperar els transvasaments



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC al Senat per Tarragona i les Terres de l’Ebre, Joan Sabaté, ha afirmat aquest dijous que el resultat de les eleccions de diumenge està més obert que en altres ocasions. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sabaté ha tornat a advertir de les intencions transvasistes del Partit Popular i Ciutadans, i ha recordat que Convergència tampoc ha deixat de banda aquesta mentalitat, ja que encara defensa portar aigua des del riu francès Roine. De fet, el candidat del PSC no descarta que el PP i Convergència es tornin a posar d’acord en fer transvasaments de l’Ebre, ja que “a Madrid es posen d’acord en la major part de coses”.

En l’apartat de propostes per al territori, Sabaté ha tornat a garantir l’acabament de l’autovia A-7, tot i que també ha dit que són necessàries mesures urgents com la gratuïtat total o bonificacions a l’autopista AP-7. Amb tot, Sabaté també ha defensat la construcció de les rotondes previstes per Foment com una bona solució tècnica, que podria resoldre els problemes d’accessibilitat que tenen alguns municipis afectats per l’N-340 com ara Camarles.

En la mateixa entrevista, el senador tortosí també ha explicat la proposta de traslladar el Senat a Barcelona, una mesura que els socialistes proposen per complementar la reforma federal de la Constitució espanyola. De fet, ha alertat que els que volen suprimir el Senat és perquè volen recentralitzar l’Estat o perquè defensen marxar d’Espanya. Segons Sabaté, posar de manifest la cocapitalitat de Barcelona serviria per visualitzar la transformació d’Espanya en un estat federal, amb la transformació del Senat en una veritable cambra de representació territorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta