17 de desembre del 2015

El robatori de coure deixa sense llum la Torre de la Carrova d'Amposta


AMPOSTA (Montsià).- Des de fa uns dies, la zona de la Torre de la Carrova i la mateixa torre estan a les fosques. El robatori del coure d'aquell indret han deixat sense subministrament elèctric a l'element patrimonial. Per restablir el servei, les arques municipals hauran de sufragar una despesa de 5.000 euros.

 "Lamentem aquest tipus d'actes vandàlics", ha dit l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot destacant que "en aquests moments d'una greu situació econòmica, en què les famílies fan un gran esforç per pagar els seus impostos i l'Ajuntament per poder fer accions que realment ajudin a la societat, és lamentable que haguem de suportar una despesa de 5.000 euros per una acció vandàlica com aquesta". "Serem molt durs i estrictes amb aquest tipus d'actuacions", ha sentenciat Tomàs./ Imatge Ajuntament d'Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta