7 de febrer del 2006

Els generals de la batalla tortosina d'ERC

Una marfanta profunda ens ha informat que els militants d'ERC ja coneixen, més o menys, alguns dels noms que integraran la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals, en funció de si l'alcaldable republicà és finalment Josep Felip Monclús o bé Ricard Forès. Així, a Monclús podrien acompanyar-lo el cap de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Domingo Tomàs (número 3 a l'última llista de Lluís Martín), el seu fill Felip Monclús i Josep Anglés, l'actual director dels serveis territorials de Governació i Administracions Públiques, que està empadronat a Tortosa. Per la seua banda, a la llista de Forès podria reaparèixer Salvador Peiró (número 2 a l'última llista de Lluís Martín), la històrica Cinta Porres, i Caritat Garcia Celma, presidenta de l'associació de veïns del Centre-Nucli Històric.
D'altra banda, altres marfantes han explicat que fa pocs dies va fer-se a Barcelona una reunió per intentar una llista única i de consens. A la cimera haurien participat els mateixos Forès i Monclús, així com el president de la federació de l'Ebre d'ERC, Gervasi Aspa; el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i membres de la cúpula nacional del partit. Finalment, a la trobada no va haver-hi acord, i a l'assemblea de militants del dissabte, 11 de febrer, els afiliats d'ERC a Tortosa hauran d'escollir entre els dos alcaldables. El que no sabem és si l'exsocialista Emili Nieto podrà votar, encara que paga les seues quotes d'afiliat a ERC des de fa uns tres mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta