3 de maig del 2006

La plataforma en defensa del velòdrom de Tortosa convoca una manifestació (inclou vídeo)

El col·lectiu afirma que el govern municipal està dividit sobre la necessitat d’enderrocar l’equipament

La plataforma contra l’enderrocament del velòdrom de Tortosa va confirmar ahir que es manifestaran el 8 de maig a la plaça de l’Ajuntament, a partir de les vuit del vespre, tot i que encara no és segur que el ple haja de debatre el plec de condicions de les noves piscines. De fet, el portaveu de la plataforma, Adolfo Giné, va lamentar que el govern municipal tinga previst tombar el velòdrom per poder construir les noves piscines, i va reclamar el suport dels ciutadans. A més, la plataforma va afirmar que el govern tortosí està dividit, i que un regidor ha presentat una proposta per fer compatible la conservació del velòdrom i les noves piscines.

El portaveu de la plataforma i president de la penya ciclista Baix Ebre, Adolfo Giné, va afirmar que Tortosa no pot perdre un velòdrom per «falta de reconeixement públic o polític», i va recordar que ja van entregar 1.500 signatures i que també tenen el suport de la Federació Catalana de Ciclisme. «Encara que el plec de condicions de les noves piscines no entri finalment a l’ordre del dia del ple, voldríem que la gent de Tortosa es concentri a la plaça de l’Ajuntament, per dir als nostres governants que siguin capaços de rectificar», va afegir Giné. Amb tot, un altre portaveu, Manolo Gamundi, va revelar que un regidor de l’equip de govern ha presentat una proposta per fer compatible la construcció de les noves piscines amb la conservació i millora del velòdrom. «L’alcalde té una alternativa damunt de la taula, que preveu cobrir el velòdrom i fer dues piscines noves, així com la reforma de les piscines actuals i dos nous camps de futbol», va afegir. Gamundi va remarcar que la proposta d’aquest membre del govern, que segons ha sabut El Punt és el regidor independent Josep Maria Franquet, també preveu la construcció del pàrquing subterrani que han projectat a la plaça de l’Estadi.

> Onze vots contra l’enderrocament?

La plataforma va avançar que algunes entitats veïnals donaran suport a la convocatòria del 8 de maig. «També esperem que el CD Tortosa ens doni suport, encara que el seu president, Vicent Lluesma, no ens ha rebut com a regidor», va lamentar Adolfo Giné. Davant d’una hipotètica votació municipal sobre el futur del velòdrom, la plataforma espera el suport de CiU, ERC, PP i Independents per l’Ebre (IPE). En total, sumarien onze regidors, que a l’Ajuntament tortosí són la majoria.

El Punt (03-05-06)
...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta