21 de juny del 2006

Els polítics tortosins canvien de look

En les últimes setmanes ens ha sorprès el canvi de look que han fet diferents polítics tortosins. El primer en fer-ho va ser un dels regidors d'ERC a l'Ajuntament, Salvador Peiró, que després de molts anys va decidir a retallar-se la seua melena guerrera. També s'ha tallat els cabells la regidora de Governació, la socialista Consol Cordero, que ha optat per un estil més fresc i juvenil de cara a l'estiu. Finalment, qui també ha canviat d'imatge ha estat l'encara director dels serveis territorials de Comerç i Turisme, Josep Felip Monclús, que s'ha afaitat la barba. L'haurà perdut en alguna aposta? La veritat és que pensem que tots tres han sortit guanyant...

1 comentari:

  1. Són com els menus dels restaurants que van canviant en funció de l'època.
    Això sí que és autèntica cuyna d'autor; sense temor als canvis i sempre experimentant.
    Pel que fa a l'últim, algú em prodria explicar per què, tot i canviar de restaurant, encara no l'han apartat de la carta ?
    Bon profit

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta