21 de juny del 2006

La XIII Mostra de Jazz de Tortosa es presenta primer a Barcelona

Avui proposem una bona estirada d'orelles als organitzadors de la XIII Mostra de Jazz, perquè han presentat la programació del festival unes hores abans a Barcelona que a Tortosa. De què serveixen els professionals de la informació que treballen des del territori? Com podrà "vendre" aquesta tarda un corresponsal ebrenc la seua peça amb la informació de la Mostra de Jazz, si al matí ja ha cobert la presentació algun company seu de Barcelona? Són coses que no s'acaben d'entendre, i que certament provoquen malestar entre la gent de la professió... Al marge d'això, cal destacar una vegada més l'esplèndida programació del festival de jazz de Tortosa. El cap de cartell serà Marcus Miller, un baixista i compositor de renom que farà a Tortosa l'únic concert que ha programat durant el 2006 a l'Estat espanyol. A l'edició d'enguany també participaran altres figures internacionals, com la cantant sueca Rigmor Gustafsson, que actuarà per primer cop a l'Estat, o els veterans Bill Evans i Randy Brecker. A més, la mostra tortosina homenatjarà el saxofonista navarrès Pedro Iturralde, de 77 anys d'edat, per la seua vinculació amb el festival.

2 comentaris:

  1. Totalment d’acord amb el que comentes. L’any passat em va sorprendre molt el fet que aquesta mostra tenia molt més renom a fora de les Terres de l'Ebre, i en coses com les que expliques s’entén el perquè de tot plegat.

    agur.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta