21 de juny del 2006

Augmenten les pressions perquè Marta Cid es presente d'alcaldable d'ERC a Amposta

En les últimes setmanes estan augmentant les pressions perquè l'exconsellera Marta Cid es presente com a candidata d'ERC a l'alcaldia d'Amposta. Fonts del partit han confirmat avui que el retorn de Marta Cid a la capital del Montsià és una possibilitat que efectivament està al damunt de la taula, tot i que ERC ja havia proclamat Carles González com a alcaldable. En qualsevol cas, tot dependrà del que pugue passar a les pròximes eleccions al Parlament, ja que l'ampostina podria ser la número 1 d'ERC per les Terres de l'Ebre (no hem pogut aclarir si això vol dir que Marta Cid aspira a ser la número 1 o la número 2 a la llista republicana de la circumscripció de Tarragona). Sobretot, tot dependrà de si ERC torna al govern de la Generalitat, i d'allò que el partit li pugue demanar a l'exconsellera. Per tant, tot apunta que el futur polític de Marta Cid, i per tant de la candidatura d'ERC a Amposta, no estarà del tot clar fins a la tardor. I això, inevitablement, podria fer variar els planejaments electorals de la resta d'alcaldables ampostins.

3 comentaris:

  1. Francament, és lamentable. és la prova que aquesta "insigne ebrenca" només mira pel seu interés personal.
    A més, i tenint en compte que ERC ho ha fet tan malament, m'imagino que hi ha d'haver algú que se'n responsabilitzi, o no. I pel que jo tinc entés aquesta professional de la politica és un càrrec dirigent i per tan alguna culpa tindra del nyap d'ERC. Aconsello doncs que bona part de la cúpula se'n vagi a casa i doni pas a la joventut i a noves cares que els que hem votat a ERC en anteriors ocasions ara volem nous projectes i altres cares. Patètic per a la política i més encara pel candidat d'ERC a Amposta.

    ResponElimina
  2. ... i mentre els votants d'ERC-EA d'Amposta fan cues (fins i tot hi ha llista d'espera) per comprar biodramina, i és que estan marejats, com la perdiu, que si ara un, que si ara l'altra, que si ara torna l'un, no no que torna l'altra, ... això no és serio

    ResponElimina
  3. ....Aquesta situació em recorda a un anunci de TV del que no recordo ara el producte ; pero que deia: " A que no eres capaz de tomar sólo uno..."? Una abraçada...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta