21 de juny del 2006

Optimisme a Tortosa per la possible candidatura de Montilla a la presidència de la Generalitat

L'anunci fet avui per Pasqual Maragall, que no repetirà com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, ha deixat Josep Montilla en una situació immillorable. Una possibilitat que ha estat rebuda amb optimisme en els quadres directius del PSC de Tortosa, tradicionalment molt ben relacionats amb l'actual ministre d'Indústria, Turisme i Comerç. De fet, cal recordar que el govern de Tortosa va aconseguir l'any passat que el Ministeri reconegués la Festa del Renaixement com a Fiesta de Interés Turístico Nacional, i que el mateix Montilla també va presidir l'acte d'agermanament entre Tortosa i Le Puy en Velay. Per tant, a Tortosa molts veuen la possible arribada de Montilla al despatx de la Plaça de Sant Jaume com una oportunitat immillorable per aconseguir una implicació més decidida de la Generalitat en els grans projectes de la ciutat.

2 comentaris:

  1. Brutal. Jo que pensava que fins ara el govern era en part socialista... Estan donant per bona la tesi que els partits agranen cap a casa, i que si governen els socialistes agranen cap als ajuntaments socialistes? I la gent d'aquí això s'ho traga?

    ResponElimina
  2. El meu optimisme per aquesta noticia; i com a tortosí; assoleix cotes "inconmensurables"...Suposo que ja s'entén.....No?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta