19 de juliol del 2006

Felip Puig, pregoner de la festa major de Caseres

Hem sabut a través de Caseres.net que el portaveu del grup parlamentari de CiU i vicesecretari general de CDC, Felip Puig, serà enguany el pregoner de la festa major de Caseres. El petit municipi de la Terra Alta, que celebra la seua festa major el tercer cap de setmana d'agost, entrarà d'aquesta manera en l'escenari de la precampanya electoral, ja que en els propers mesos les primeres espases de la política catalana aprofitaran qualsevol oportunitat per vendre les virtuds del seu candidat. A més, el territori està força pacificat. Qui se'n recorda ja del pregó que va fer el mateix Felip Puig a la població de Santa Bàrbara, el 14 de juliol del 2001, amb un fort dispositiu policial per protegir l'aleshores conseller de Medi Ambinet de les queixes de la Plataforma en Defensa de l'Ebre? Està clar que no serà el mateix. Aquell dia, Puig va acompanyar la pubilla major, que no parava de plorar perquè l'escridassada al conseller havia enterbolit un dels dies més importants de la seua vida. Va ser un espectacle dantesc. Mentre la gent aplaudia la sortida de la pubilla, altres embornaven a Puig. "Visca les pubilles!", també cridava la plataforma, per deixar clar que els crits només anaven contra Puig.

3 comentaris:

  1. Quina pena que porton a Caseres un personatde com este.La seua millor cara és la del darrere del vidre d'un autocar tacat de fang de l'arrosal en plena campanya seua pro-transvasament.Pàtetic que los pobles convenients del territori no tingon memòria hidtòrica.

    ResponElimina
  2. Quin fàstic de persona, esperem que l’esquerres tornen a guanyar les eleccions.

    Visca les Terres de l'Ebre!

    ResponElimina
  3. Pos a l'Arnes del bocamoll Pallarés,president de la federació de CIU de les TTEE i president del pro-eòlic consell comarcal de la Terra Alta porten a Roig que si volia el transvasament i no vol molins al terme d'Amposta,igualet com Nadal de Tarragona que també venia un riu que no era seu(encara que se n'aprofiti un pèl massA)i tampoc vol molins a l'espigó del port ,però sí a les nostres serralades.En Fí quina demagògia que gasten tota aquesta colla de TRAÏDORS de les Terres de l'Ebre.Com per lo vist ja fan campanya electoral per la Terra Alta cal deixar i puntualitzar quina catadura moral tinen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta