19 de juliol del 2006

La Generalitat destina 550.000 euros al nou complex ciclista de Tortosa

El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya va acordar ahir destinar 550.000 euros al nou centre de tecnificació de ciclisme que l'Ajuntament de Tortosa ha previst construir en uns terrenys municipals de la pedania de Vinallop. Una notícia que el regidor d'Esports, Sisco Lahosa, va rebre amb una satisfacció doble, ja que l'equip de govern municipal espera que les instal·lacions donin resposta a les necessitats de la gent del ciclisme, però també que «desencalli» la polèmica sobre l'enderrocament de l'actual velòdrom. «Ens vam comprometre a fer unes gestions amb la secretaria general de l'Esport i la Federació Catalana de Ciclisme, i finalment han fructificat», va remarcar Lahosa, que va precisar que l'Ajuntament aportarà uns 600.000 euros més per construir el complex ciclista. Segons Lahosa, el centre de tecnificació tindrà una pista de BTT, un circuit de ciclisme de carretera i un velòdrom, amb l'objectiu que les noves instal·lacions siguin un referent i un servei «intercomarcal». En aquest sentit, el regidor va avançar que l'Ajuntament també podria sol·licitar subvencions al Consell Comarcal del Baix Ebre i als altres consells comarcals del territori.

El Punt (19-Juliol-2006)

3 comentaris:

  1. no me llames iluso, porque tenga una ilusión!!!!

    Podríem aplicar la cançò a aquesta situació???. Bé el temps ho dirà.

    De moment l'únic garantit es que volen enderrocar el velòdrom i la piscina de 50 mts, tot l'altre són simples promeses.

    Com hem dit, el temps dirà!, Salut!

    ResponElimina
  2. Fantàstic! Amb 600.000 de la Generalitat i 600.000 més de l'Ajuntament, més el que es pugui aconseguir d'altres llocs, podem tenir un centre de tecnificació esportiva a l'area ciclista que tenim actualment a la ciuta, es a dir, al velòdrom. Amb estos diners es pot remodelar i dotar-lo de tots els serveis que faran d'ell un centre de referència territorial i nacional. Després d'esta notícia encara hi han menys raons "creibles" i "serioses" per a justificar l'enderrocament del velòdrom.

    ResponElimina
  3. I Amposta sols 1.100.000 euros.?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta