20 de juliol del 2006

Ramon Roig torna a l'arena pública per la central tèrmica de Riba-roja d'Ebre

Ramon Roig, qui va ser portaveu de la dissolta plataforma de la Ribera d'Ebre, hauria pogut tornar a l'arena pública, després d'uns mesos de descans i d'ostracisme voluntari. Fa pocs minuts, Roig ha enviat una carta oberta a la llista de correu d'Ebrencs, dirigida al tinent d'alcalde de Móra d'Ebre i president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Josep Solé Arnal. Roig recorda unes declaracions que Solé Arnal ens va fer per al diari El Punt, i que evidentment també van poder llegir-se a La Marfanta, en què el morenc demanava ajornar el debat sobre la tèrmica de Riba-roja d'Ebre, "perque ara venen eleccions i es podria fer demagògia sobre el tema". L'exportaveu de la plataforma li pregunta si se'n recorda del pes que va tenir el debat mediambiental a les passades eleccions municipals i autonòmiques, en el cas de la Ribera d'Ebre, i si se'n recorda també de les llargues reunions de la plataforma, en què Solé Arnal va participar. La carta continua amb les reflexions següents:
"Josep, avui a la Ribera d’Ebre hi ha un president comarcal sota les sigles del PSC i ets tú, que també ets el vicepresident de l’Idece. A més a les Terres de l’Ebre el delegat territorial es del PSC i Catalunya la governa el PSC. Espanya la governa el PSOE i el Ministre d’Indústria, que té competències sobre el tema energètic a Espanya és del PSC i és el candidat a la presidència de la Generalitat Sr. Montilla.
Si la vostra posició fos clara, si tots els que governeu en tots aquests llocs de poder li diguésiu clarament a Iberdrola AQUÍ NO, a la Ribera d’Ebre NO perque és un tema ja debatut i vàrem dir NO, si parlessiu clar tal i com ho vau fer quan estàveu a l’oposició, aquest debat ja no seria necessari.
Estaríem parlant d’altres formes de desenvolupament territorial que Riba-roja i la Ribera d’Ebre es mereixen. La pena és que, pel que sembla, aquests models diferents deuen ser paraules d’oposició que s’obliden al governar.
La pregunta per la que volem resposta els ciutadans és: Presentareu ara al.legacions contra aquest projecte l'actual Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre?"

2 comentaris:

  1. Ara que Josep Solé arnal (PSC) és president del consell comarcal de la Ribera d'Ebre i vicepresident de l'IDCE la seva veu tindria que ser clar i contundent des de la seva responsabilitat política respecte les problemàtiques que afectaran greument el desenvolupament de les TTEE.Que parli d'una vegada o que calli per sempre.Ja estem els ebrencs acostumats a les promeses incomprertes.

    ResponElimina
  2. Jo també dic No a mes térmiques. ON està ICV? On està en Pepito i tota la trup, carai que ho han decidit ells!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta