20 de juliol del 2006

Turisme deixa l'Ebre i la Mostra de Jazz de Tortosa fora del mapa de festivals de música d'estiu

Aquesta setmana ens ha arribat a les mans un tríptic molt complet, editat pel Departament de Turisme, sobre els festivals de música d'estiu que s'organitzen a Catalunya. Hi podem trobar tot tipus d'informació sobre esdeveniments molt coneguts com el GREC (Barcelona), el Festival de Músiques Religioses del Món (Girona), el Sónar (Barcelona), el Festival Internacional de Música Pau Casals (el Vendrell), la Schubertiada de Vilabertran, el Senglar Rock, el Mercat de Música Viva de Vic o el Festival Internacional Castell de Peralada. També hi ha altres propostes més desconegudes, com Trobadors i Joglars (Granollers), el Cicle Música als Castells, el Festival de Música Clàssica El Convent (Blanes) o el Cruïlla de Cultures de Mataró. Però al mapa de turisme cultural no hi ha cap festival de les Terres de l'Ebre. Ni tan sols la Mostra Internacional de Jazz de Tortosa, que enguany s'ha celebrat entre el 4 i el 9 de juliol amb un cartell de nivell internacional. Qui ha tingut la culpa d'aquest oblit?

3 comentaris:

  1. Bueno, tenint en compte l'ex-directora de l'imact, ara directora d'educació deus ens guard, i l'ex-director de turisme, més curt que forat, no mos tindria que sorprendre. no ?

    ResponElimina
  2. Pregunteu-li a aquell ex delegat de Comerç, Turisme i Consum gràcies al qual i només gràcies a ell som coneguts al món mundial . A veure si aprenen tots els polítics de com s'ha treballar, colla de mediocres. Ell solet ha aconseguit una quantitat de milions amb aquest pla de dinamització turística que ens fa quedar bocavadats quan veiem el canvi que ha donat el turisme a aquestes terres. I tot gràcies a les seves idees, al seu tarannà amb els polítics del seu i d'altres partits que ha fet que tot hagi estat la gran obra d'un gran gestor . Gràcies sr. Monclús si no fos per vostè que seria d'aquestes Terres. I aquests premis que vostè ha aconseguit per a Benifallet i la Festa del Renaixement de Tortosa. Què seria de la festa del Renaixement si no fos per les agalles que ha tingut de defensar davant l'Huguet aquesta festa?. Quina pèrdua per al Turisme que ja no sigui delegat.Hem estat l'enveja de tota Catalunya durant dos anys i poc més.Però ara toca que pegui una gran empenta la sanitat i que els metges i les infermeres puguin saber la importància de aconseguir els objectius encara que les Terres de l'Ebre siguem per això les primeres en mortalitat.
    Com de malament estan els partits polítics per tenir a les seves files personatges d'aquesta calanya.Ell i mister simpatia de la Ràpita en són un exemple

    ResponElimina
  3. A ERC no saben valorar a gent com Martin Santos gràcies al qual tenim el Festival de Jazz i moltes altres coses i en canvi posen a gent com el delegat aquest inútil que va ser d'Unitat Tortosina i que només fa xapuces com aquesta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta