21 de juliol del 2006

El projecte de la central tèrmica de Riba-roja d'Ebre ja és a informació pública

El Butlletí Oficial de l'Estat va publicar dimecres l'anunci del projecte de la central tèrmica de cicle combinat que Iberdrola preveu construir a Riba-roja d'Ebre. L'exposició pública del projecte, amb una potència instal·lada de 850 megawatts, obre un termini de 30 dies perquè els particulars o les entitats afectades presentin al·legacions. L'anunci detalla que la inversió és de 242,7 milions d'euros, i que la central utilitzarà gas natural com a combustible principal, i gasoil com a secundari. La refrigeració es faria amb un circuit tancat d'aigua que s'agafaria de l'Ebre, concretament de l'embassament de Flix. El subministrament de gas es faria a través d'un nou gasoducte de 18 quilòmetres que no forma part de l'expedient, i que estarà connectat al gasoducte d'Enagas, a l'altura de Camposines. També requerirà un altre expedient la línia aèria d'evacuació elèctrica, que tindrà uns 14 quilòmetres. En saber-se la publicació de l'anunci, el portaveu de la dissolta plataforma de la Ribera d'Ebre, Ramon Roig, va reclamar ahir a través d'una carta oberta al president riberenc, Josep Solé Arnal, que el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre presenti al·legacions per poder aturar el projecte.

El Punt (21-Juliol-2006)

1 comentari:

  1. Per coherència amb els riberencs que els vàren votar,PSC,ERC I ICV del consell comarcal de la Ribera ,que són els que governen i manen, haurien de presentar al.legacions al projecte de la central tèrmica de Riba-roja ,de la mateixa manera com ho vàren fer amb la d'Enron de Móra la Nova.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta