20 de setembre del 2006

Ensurt al carrer Montcada per la caiguda d'una finestra prop de dos funcionaris de la Generalitat

Dos alts funcionaris de l'administració de la Generalitat a les Terres de l'Ebre han tingut aquest matí un bon ensurt mentre caminaven pel carrer Montcada de Tortosa, segons ens ha explicat un testimoni presencial dels fets. Quan passaven a l'altura de la cafeteria La Fusteria, que acaba d'obrir en aquesta zona del nucli antic la germana d'una regidora de l'Ajuntament, els ha caigut una finestra que uns operaris estaven muntant en un edifici que s'està rehabilitant. Conscients que la finestra ha estat a punt de caure'ls al damunt, possiblement amb funestes conseqüències, els funcionaris s'han quedat blancs com la llet. En aquest sentit, la queixa que ens ha arribat (si bé encara no hem tingut temps de verificar-la) és que les obres no tenien cap tanca o cap sistema de protecció, per evitar la caiguda d'elements al carrer.

4 comentaris:

  1. Això pareix salsa rosa, tens raó en tot, però no que ha caigut prop de dos alts funcionaris, dos bons funcionaris i el seu fill, això si, diguem la veritat.

    El que es cert, és que s'han jugat la vida, i això al segle XXI, és increïble.

    ResponElimina
  2. Les empreses de la construcció son una mafia consentida per l'Ajuntament, fan el que volen i quan volen impunement.
    Si volen tallar un carrer ho fan. si volen edificar sense mesures de protecció ho fan, si volen utilitzar personal sense qualificar per a desenvolupar tasques de compromis ho fan... Que passa amb les inspeccions te la obligacio de fer l'Ajuntament? A que es dedica l'inspector d'obres municipal?... Misteris insondables...

    ResponElimina
  3. Això dis-li a Ferran Bel que creu que a Tortosa encara no s´edifica bastant.

    ResponElimina
  4. Potser quan caigue una casa damunt d´algu de l´Ajuntament es decidiran a arreglar el barri antic seriosament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta