20 de setembre del 2006

Dolors López també anirà al Parlament Europeu

Reconec que el titular d'aquesta entrada és una mica trampós, però és que la regidora de Serveis i Turisme de l'Ajuntament tortosí, Dolors López, ha estat nomenada nova presidenta de l'associació europea Térre de Riviéres. I aquesta nova responsabilitat la portarà a Brussel·les a l'octubre, amb l'objectiu de presentar els projectes de l'entitat a diferents comissions del Parlament Europeu. Una de les principals propostes que preveu presentar Térre de Riviéres és promoure una ruta turística per diferents rius europeus. En aquest sentit, cal recordar que amb la subvenció atorgada en el programa 2004-2006, que va ser de 70.000 euros, Tortosa ha pogut desenvolupar una de les seues principals activitats turístiques aquesta temporada, “Viu lo riu”, i també ha promogut altres iniciatives, entre les quals destaca la celebració a Tortosa de la Universitat de l’Aigua, el setembre de l’any passat.
Pel que fa a la proposta del nou programa 2006-2008, aquesta es va realitzar en el marc de la darrera assemblea general de l'entitat, realitzada per Térre de Riviéres a la ciutat hongaresa de Rackocifalva, la setmana passada. De fet, va ser en aquesta reunió que també es van renovar els càrrecs de la direcció de l'entitat, i que Dolors López va ser proclamada, per unanimitat, presidenta de Térre de Riviéres. L'associació agrupa diferents ajuntaments i entitats d’una desena de països (Alemanya, Anglaterra, França, Espanya, Portugal, Itàlia, Suècia, Eslovàquia, Polònia i Hongria), amb l’objectiu fonamental de treballar conjuntament per al desenvolupament d’estudis i treballs al voltant dels rius i el seu entorn.

6 comentaris:

  1. Cada cop veig més clar que estem en un moment similar a "la caiguda de l'imperi romà". El mon esta podrit...

    ResponElimina
  2. Jo penso que ha estat una decisió molt encertada. Es possible que la Sra. Dolors Lopez disti de ésser una política convencional; persona senzilla, humil i planera, propera a la gent, però domes cal veure el recelosament que te per par de la gen del seu voltant. Qui la coneix sap valorar-la i el fet de que avanç de regidora o de tenir que anar al Parlament Europeu hagi estar “sigronera”, a mi em sembla un exemple a seguir per tots, i no mai un motiu per menysprear a una persona lluitadora i treballadora com ella.

    ResponElimina
  3. Anirà al Parlament igual que els altres polítics ebrencs, a fer-se la foto i ja està.

    ResponElimina
  4. Jo penso que això que dius es pura enveja per part teva, susanna. Quines son aquestes decisions a les que fas referència?, si es rectifica per a be jo no hi bec cap cosa dolenta, no creus?. Jo estic mes d’acord en que anirà com van els altres polítics i no serà menys per ser una dona, les dones son tan vàlides com qualsevol home i per això la Sra. Dolors Lopes serà diputada al parlament i tambe anirà a Europa i aquest cop no ho farà un home.

    ResponElimina
  5. Realment, penso que les persones que parlen de Dolors López sense coneixer-la, parlen per enveja, ja que com a persona es una gran persona i com a treballadora encara més. Pel que fa a la preparació, sols vull dir que les titulacions son aixó, titulacions i res més, ja que moltes vegades no es sinonim de calitat amb la feina el fet de haver estat universitari.

    ResponElimina
  6. No se si es necessari conèixer personalment als polítics per poder parlar d’ells.

    Jo, a la Sra. Dolor López, l’he vist en persona un parell de cops, una vegada que repartia propaganda del PSC a la plaça del Àngel lo dia del llibre i algun altra passejant, vestida d’època, pel renaixement. Pot resulta excessivament irreverent dir que m’agradaria poder conèixer-la bíblicament, l’eròtica del poder, morbo o el que vulgueu; però no crec que sigui necessari fer-ho amb ella per a poder dir que a demostrat ser una política molt valida per defensar els nostres interessos, els interessos dels tortosins i tortosines. Respecte als estudis universitaris, la Sr. Dolors Lopez els te d’història per la UNED.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta