20 de setembre del 2006

El bloc de Ricard Forés (ERC) reprèn l'activitat

El bloc del candidat d'ERC a l'alcaldia de Tortosa, Ricard Forés, ha reprès l'activitat aquesta setmana, després d'un llarg període de vacances. L'inici del curs polític i la proximitat de la campanya de les eleccions al Parlament han propiciat el reviscolament del bloc de Forés, que no havia trepitjat la blocosfera des del 14 de juny. Un abandonament inexplicable, tenint en compte que Forés és un candidat encara desconegut, i que a través d'internet podria donar-se a conèixer i fer arribar les seues propostes a molta gent, sobretot als més joves. Amb tot, a la seua reaparició blocaire Forés no ens parla de política local, sinó d'aquesta campanya de recollida de signatures que ha organitzat ERC per reclamar el traspàs de l'aeroport. Forés i els candidats al Parlament per les Terres de l’Ebre, Marta Cid i Josep Felip Monclús, van recollir signatures dissabte al matí a la Plaça de l’Àngel de Tortosa. Serà això un apropament de Forés al sector de Monclús i a l'anomenada cúpula ampostina del partit?
Per cert, els blocs de Joan Sabaté i Ferran Bel, els altres dos alcaldables per Tortosa que també tenen un espai a la blocosfera, han estat igual d'inactius durant tot l'estiu. L'últim missatge de Sabaté és del 20 de juliol, i el darrer del candidat de CiU conserva la fatídica data del 18 de juliol...

15 comentaris:

  1. Tu no ho saps Gustau, Forés només està al capdavant d’esquerra per que tenia que anar-hi algú i cap dels que el van escollir tenia tant poc seny com ell.

    Això promet tu “lo calvo”, “lo gordo”, i “lo melena” ja ja ja

    ResponElimina
  2. De la mateixa manera que he criticat l´escarni fet al Sr. Domingo, també tinc de criticar l´últim comentari, per que sols serveix per posar mala maró i per insultar.
    Tinguem una mica de dignitat homes!
    ...i dones!

    ResponElimina
  3. Marta Cid en la plaça de l’àngel??? Alhora de demanar vots no l’importa vindré a Tortosa, en canvi, si pot ens dona pel sac!!! Visca Tortosa Lliure!!! Visca Ricard Forés !!!

    ResponElimina
  4. Fabio, quan parlen d'ERC surts det teu amagatall?

    ResponElimina
  5. recordeu que no s'ha de donar menjar al trolls...

    :D

    [img]http://i25.photobucket.com/albums/c88/EasyPrey/DontFeedTheTroll.jpg[/img]

    ResponElimina
  6. Gustau, mira que tens mala llet. O potser ets molt amic del domingo, sa excelencia Monclus i tota la seva colleta. Com és que tots els candidats tenien els bloc paralitzats i sempre que pots ataques als d'ERC. Per què no li fas una entrevista com li has fet a l'hortera de ralla en mig?????? Així potser serà més conegut, o potser vols que toqui la gaita???

    ResponElimina
  7. Jo també trobo a faltar una bona entrevista a Ricard Forés. Si és lo gran desconegut, així al menys lo podriem conéixer i parlar en coneixement de causa.
    Quin sirà lo periodista valent?

    ResponElimina
  8. Jo també cataria una entrevista al Forés. Tinc un regust amarg de les receptes on lo principal ingredient(per cert sí que sap estar a la foto, és com Mas, tu) va i ve segons los seus interessos.

    ResponElimina
  9. Suposo que els que m'acuseu de ser amic de Domigo i Monclús sou els mateixos que també m'acusàveu de ser amic de Lluís Martín, no? La qüestió és que els periodistes sempre rebem, d'un costat o de l'altre. El més fàcil és matar el missatger.
    I sobre això que diéu de fer-li una entrevista a Forés, a sant de què? Ja vam parlar amb ell quan va ser proclamat candidat, i hem cobert totes les seues rodes de premsa. Quan arribin les eleccions, ja li farem alguna entrevista. Ara és ell mateix, que s'ho hauria de currar més, si necessita sortir als mitjans...

    ResponElimina
  10. Com a minim tota esta quantitat de comentaris ens serveix per a saber que la gent propera a ERC és la que més utilitza Internet, entra als blocs i hi participa......

    Penja un comentari sobre discrepàncies internes entre Duran i Mas o Maragall i Montilla a qualsevol altre bloc i no tindràs tan de moviment, de bon tros.

    ResponElimina
  11. el sabaté ha actualitzat el bloc ara mateix...

    :D

    http://joan-sabate.blogspot.com/2006/09/cal-mirar-endavant.html

    ResponElimina
  12. Queda clar que hi ha gent que no respecta el treball que estàs desenpenyant en la teva condició de periodista.

    Jo no hem considero ni mes ni menys amic del Gustau, per l’entrevista que hem va fer, considero que va voler cobrir una informació i va creure convenient que per la meva relació o vinculació a la cultura popular i tradicional era justificable, hem va trucar, hem va localitzar a Tortosa i punt.

    Com sempre el problema es el mateix hi ha un grapat de ressentits 100 % tolerants i progressistes que no poden suportar la llibertat d’expressió, i sovint s’amaguen sota l’anonimat per desacreditar sense mesura.

    Ja voldria saber qui son per posar-me en la seva imatge, el pentinat, la ideologia o en la seva família.

    Les coses depenent del costat que les mires no es veuen igual.

    Segueix en la teva activitat Gustau, gràcies.

    ResponElimina
  13. Marta Cid dóna pel sac als tortosins, dius? Què ha fet? Perquè això de dir-ho sense argumentar-ho no sé si és molt vàlid. Ho pots argumentar?

    ResponElimina
  14. Tu mateix, el col•legi de Sant Llàtzer o el tercer institut, això amb l’Artur Mas no passaria...
    Visca Catalunya!!!

    ResponElimina
  15. Com?
    Que amb lo rei dolent d´SRECK no passaria????
    A Tortosa los convenients, ai!, los convergents van estar a l´alcaldia durant més de vint anys i no vaig vore cap millora en instalacions esportives, nucli antic, cultura....i molts altres etc.
    Emigdi, jo tampoc vull un pacte amb lo PSOE, ai, PSC a Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta