21 de setembre del 2006

Tortosa Somriu ja té efectes secundaris

La campanya institucional Tortosa Somriu ja està tenint els primers efectes secundaris de caràcter contrari, tant des de l'àmbit polític com des de l'àmbit ciutadà. El grup municipal de CiU ha fet aquesta setmana una roda de premsa (que ja ens està repetint Tortosa Televisió a totes hores), en què va denunciar les contradiccions entre el contingut de la campanya Tortosa Somriu i el mal estat de conservació de l'antiga oficina de turisme de l'entrada de Tortosa. De fet, fins al dia de les eleccions municipals, al maig de l'any que ve, serà normal veure que els grups de l'oposició ataquen el govern de Joan Sabaté amb tot tipus d'ironies sobre la campanya, ja que la propaganda institucional no pot amagar la falta de manteniment generalitzada que hi ha als carrers, per molt que l'àrea de Serveis s'estiga esforçant els últims mesos per capgirar la situació. La gent té molt interioritzada la idea que els carrers estan molt malament, i posar en marxa una campanya per millorar l'autoestima i canviar la imatge de l'Ajuntament, sense haver canviat abans la imatge de la ciutat, és realment una imprudència política.
De fet, l'altre dia llegia una carta a la revista L'Estel, escrita per una persona molt respectable i vinculada al món de les entitats, Anselm Horta. A la carta, Horta posa en dubte que l'alcalde trepitgi els carrers, i li pregunta si està content amb qüestions com la neteja de la ciutat o la imatge que s'emporten els turistes que ens visiten. Horta també adverteix de la falta de seguretat i conclou: "Tinc la impressió que vostè viu a un altre municipi i no sap com està de degradada la nostra ciutat, l'emprenyament dels tortosins, i de la manca de respecte que com a autoritats, vostè i els que li donen suport dintre del govern municipal vénen demostrant-nos dia a dia a tots nosaltres". Horta pot tenir més o menys raó, però a Tortosa són centenars les persones que pensen més o menys igual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta