21 de setembre del 2006

Sabaté reactiva el seu bloc amb un article sobre el nou hospital de Tortosa

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, ha reactivat el seu bloc fa escassos minuts, després d'una període d'hivernació que l'ha mantingut inactiu durant gairebé tot l'estiu, des del passat 20 de juliol. De fet, ahir a la tarda ja us comentàvem que el candidat d'ERC, Ricard Forés, havia estat el primer alcaldable tortosí que havia reanimat el seu bloc, coincidint amb l'inici del curs polític (encara que alguns hagin interpretat el nostre comentari en positiu com un atac contra el republicà). Però bé, al que anàvem. L'article de Sabaté està centrat en l'anunci sobre el trasllat de l'hospital de Tortosa al sector de la Farinera, amb una promesa d'inversió de 120 milions d'euros. Segons Sabaté, cal defugir "les crítiques destructives que es fonamenten només amb rabietes pròpies de nens petits i mirar endavant, ja que el més important és que es faci". L'alcalde recorda altres compromisos del govern català, com la seua contribució a la derogació del transvasament de l'Ebre, la posada en marxa del campus universitari o la subvenció milionària de la Llei de Barris. Finalment, Sabaté també aprofita per introduir una falca publicitària en favor del candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla.

3 comentaris:

  1. Tan sols espero que le nou hospital, si es fa, no perde el nom que ja té: Verge de la Cinta- Tortosa.

    ResponElimina
  2. I tu ets ERC???

    ResponElimina
  3. L´anticlericalisme radiacal no té perque ser un distintiu dels de ERC(Esquerra Republicana de Catalunya). I abans que res sóc catalana i tortosina.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta