21 de setembre del 2006

La blocosfera ebrenca prepara una trobada

Fa uns dies que una proposta de Daniel Gil, responsable del bloc Bauen, ha servit per reactivar una vella idea que teníem en comú amb Manel Zaera: organitzar una jornada sobre la blocosfera de les Terres de l'Ebre. Bauen ho ha plantejat més com una quedada blogger, però penso que les dues propostes poden ser perfectament compatibles i complementàries. Ràpidament, Jaume Llambrich (El Basar de les Espècies) s'ha posat mans a l'obra i ha creat dos instruments que ens poden ajudar molt a l'hora d'organitzar millor la trobada. D'una banda, l'amic Jaume ha posat en marxa el bloc Blocaires de l'Ebre, en què ja es comença a informar de la idea. Però sobretot, ha habilitat un interesant script, fet amb Google Reader i la llista de blocs ebrencs que havia elaborat Daniel Gil, per veure gairebé a l'instant les actualitzacions dels diferents blocs de les Terres de l'Ebre. Si el vostre bloc encara no és a la llista, no dubteu a posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres, i l'inclourem amb molt de gust.
L'altre instrument per organitzar la trobada blogger és el Fòrum de Blocaires de l'Ebre, en què ja us podeu inscriure i participar, i on podrem escoltar els vostres suggeriments per a la jornada o bé resoldre qualsevol dubte o petició que tingueu. Ens llegim!

3 comentaris:

  1. Gustau
    estic plenament d'acord amb la compatibilitat de les dues visions: la més informal de la KDD i la més formal de la que teniu en Manel i tu. És més, penso que es podriem complementar en un mateix espai. Ja he estic un missatge en el nou bloc.
    Salutacions cordials
    Daniel

    ResponElimina
  2. Q way!! Pingu i jo ja haviem parlat alguna vegada que se podria fer com una trobada, erò pensavem en algo més informal!! pro si és així molt millor!!! la cosa promet xq hi ha molta gent per la blogesfera ebrenca, però també faria falta una bona organització!! bueno, això ja se veria!! l'important és el punt de sortida!! S'ha d'acabar fent!!!

    ResponElimina
  3. Acabo d’arribar de vacances però veig que la blogoesfera ebrenca no para, increïble però cert. Per part meva si puc ajudar ja saps on trobar-me.

    agur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta