22 de setembre del 2006

La CHE no ha fet res per combatre la mosca negra

He trobat molt encertades les últimes declaracions del delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Miquel Castelló, sobre la nul·la implicació de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) a l'hora de combatre la plaga de la mosca negra. Els polítics no ens tenen gens acostumats a aquest tipus de manifestacions, tant clares i contundents, a l'hora de criticar la gestió d'un altre organisme controlat per gent del seu mateix partit. Les Terres de l'Ebre estan plagades d'exemples de polítics que només veuen obstacles i paranys quan les altres administracions estan governades per altres partits, però que guarden silenci o fins i tot justifiquen qualsevol despropòsit, abandonament, injustícia o falta d'interès, quan els que governen les altres administracions tenen el mateix carnet. De fet, Castelló ha arribat a dir que la CHE només ha actuat decididament contra la plaga del musclo zebra quan les larves i els exemplars adults han estat localitzades aigües amunt de Riba-roja d'Ebre i davant de Saragossa. I això és una veritat tan gran com la catedral de Tortosa, encara que no tinga escales. «No pot ser que tenint un problema com aquest al riu, la CHE s'inhibeixi i només se'n faci càrrec quan arribi riu amunt i s'hagi estès com en el cas del musclo zebra», va insistir ahir el delegat, segons llegeixo avui a El Punt. Quan algú, sobretot un polític, diu les coses com són, només podem felicitar-lo.

5 comentaris:

  1. Gustau,
    tens raó.
    I ara m´en recordo del doble discurs que fan alguns polítics de Convergència quan diuent que, encara que el seu partit estava a favor del transvasament de l´Ebre ells no havien deixat de ser mai antitransvasistes. Pos allavons, perquè no ho dien? Perque anaven d´amagades a les manifestacions? Que potser no ho feen per a no enfrontar-se en lo partit que els hi donava de minjar? Que potser no eren més importants los seus ideals que el partit?
    Este doble discurs, no va a cap "puesto"

    ResponElimina
  2. El Sr. CAstello val lo que pesa,la seua gestio es embeijable, per al 100% de politics tortosins i ampostins, potser cal veure l'exit dels tractaments contra la malaida mosca negra, o com esta roquetes i la ravaleta, este senyor sap com agafar el bou per les banyes, sense fer-li mal.
    Apreneu aficionats i funcionaris posats en la politica.

    ResponElimina
  3. Això de la gestió "embeijable" (sic) del senyor Castelló és bastant discutible. Es que ningú no se'n recorda, ja, de la seva sortida de l'IDECE? Un milió d'euros repartits a dit. I alguns beneficiaris molt amics del senyor Castelló.
    I no parlem de Roquetes. Sectarisme i favoritismes a l'ordre del dia. Això sí, la megapiscina serà de primera divisió, a costa de continuar tenint uns carrers abandonats de la mà de Deu.

    ResponElimina
  4. este és un altre polític corrupte, però legal.
    pregunteu per l'empresa on treballa-va, com de fàcil li va ser especular el seu emplaçament a Roquetes.
    normalment dintre del PSC se'l considera garrulo i justet ..... i bé, lo de la mosca negra segur, segur que ell s'ho ha trobat tot fet.
    quan veus or, en política, només vol dir que hi ha molt de llautó!!

    ResponElimina
  5. En canvi, a mi m’agrada Castelló. És un polític del carrer i molt pròxim.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta