30 d’octubre del 2006

La porra electoral d'Andreu Carranza només dóna més diputats a CiU i Iniciativa

Si l'altre dia us transcrivia la porra electoral del portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, avui us comento la travessa que va fer-me l'escriptor riberenc Andreu Carranza, autor de la novel·la L'Hivern del Tigre. Per Carranza, les dues úniques formacions que pujaran seran CiU (que passrà de 46 a 50 diputats) i ICV (ara en té 9 i pujaria un diputat, i per tant es quedaria amb 10). Per contra, el PSC baixaria a 40 diputats, ERC a 21, i el PP a 14 diputats. Podeu seguir les diferents porres electorals, cada dia, a les pàgines de la política d'El Punt. Avui, per exemple, publiquen la travessa de l'escriptora Rosa Regàs, directora general de la Biblioteca Nacional, que pronostica una davallada de CiU, ERC i PP, acompanyada d'una lleugera pujada del PSC i ICV.

FOTO: www.vallibona.net

6 comentaris:

  1. Senyores i senyors...REFLEXIONEM...
    Avui Dimarts, es el día de la reflexió...Encara que jo necessitaría mes temps per fer-ho; (uns quants anys potser)..Peró la dinámica frenética de la nostra societat, només ens dona aquest limitat termini de temps...Penseu que hi ha gent que necessitaría segurament tota una vida per reflexionar...Pero segurament, aquests son els que sempre arriven massa tard a tot ...Reflexionem...

    ResponElimina
  2. refelxionem que falta fa després del govern que hem tingut.

    ResponElimina
  3. Cinto tu no reflexiones,fas la mateixa propaganda poc constructiva que fan tots los cacics i los seus altaveus llepaculs.

    ResponElimina
  4. i tu ebrenc?, que fas tu?... li toques l'esquneta als societes del territori. Segur que tens una bona cadira que protegir.

    ResponElimina
  5. Les Terres de l’Ebre no obliden el mal govern de CIU.

    ResponElimina
  6. Cinto que potser has oblidat la Traïció de CIU a les nostres comarques?
    Per aguantar la cadira conjuntament amb els del PP venien lo riu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta