15 d’octubre del 2006

Tortosa Televisió ja ha emès Confidencial CAT

La cadena local Tortosa Televisió, propietat de Dídac Barberà i sintonitzable al 31 de l'UHF, va començar a emetre ahir el documental Confidencial CAT, que la federació de CiU ha repartit gratuïtament avui amb tots els diaris en format DVD. Con ja sabreu, CiU ha editat un miler de còpies del documental, que és la nova incursió de David Madí a la propaganda política després de l'afer per la manipulació de les enquestes, quan era secretari de Comunicació del govern de CiU. No podem negar que el documental està força ben fet, encara que trobem a faltar una mica de pluralitat... Com a curiositat, us diré que Tortosa Televisió va emetre Confidencial CAT després de la redifusió de la missa baturra de la festivitat del Pilar, celebrada el 12 d'octubre a la catedral tortosina.
Per cert, si encara no heu vist Confidencial CAT i no teniu ganes de baixar a buscar el diari, també podeu veure'l (per capítols) clicant al següent enllaç de You Tube.

8 comentaris:

  1. "trobem a faltar una mica de pluralitat..."

    Es tracta d'un mecanisme de propaganda política! estem en campanya, jo no m'esperaria res que no fos pura parcialitat! ;-)

    Es tracta d'una interpretació interessada de la realitat i interès de desgastar a l'adversari amb arguments simplots i fàcils.

    ResponElimina
  2. Evidentment, era un comentari irònic ;D

    ResponElimina
  3. Donava per fet que era ironia... però veure-ho deixat caure amb tanta delicadesa... vaig pensar que calia comentari per reblar el tema.

    Gustau, Roquetes t'aclama.

    ;-)

    ResponElimina
  4. OFF DE RECORD
    Que podem esperar, si a la pegada del cartell eren els acompanyants oficials de CiU, aquesta tele ¿pública? i el director de l'estel, algú algun dia haurà d'explicar moltes coses.

    ResponElimina
  5. si el problema de conrard es que per una discuta interna en sabate a pres part en contra del socialistes nomes cal vore l´estel (comvergent) no surt res del que es fa per tortosa solo el que fan el convenients
    temps al temps

    ResponElimina
  6. que se puede esperar del Sr. DIDAC,
    toda la vida ha sido de CIU.declarado por el mismo.
    Pero no olvidemos que van luchar muchos años para poder decir lo que pensamos si ofender a nadie y que las mentiras y las verdades siempre salen a la LUZ.
    yO CREO QUE LA GENTE NO SOMOS TAN TONTOS COMO SE CREEN ALGUNOS

    ResponElimina
  7. És difícil ser neutral quan hi ha diners pel mig... Encara recordo quan enregistrava les manifestacions per l'aigua de l'Ebre. Quina "jeta" Didac!!

    ResponElimina
  8. Efectivament, no podem afirmar que Tortosa Televisió sigui un mitjá neutral...Peró es que una llicència val molts calerets...!! A partir d'aqui repasseu les ofertes televisives al vostre abast, i veureu com no n'hi ha cap que ho sigui....Gràcies

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta