4 de novembre del 2006

El PSC ebrenc també vol tripartit

Un centenar de membres del PSC, alguns dels quals càrrecs electes, aposten majoritàriament per reeditar el pacte catalanista i de progrés amb ERC i ICV, segons la consulta que publica avui el diari El Punt. A les Terres de l'Ebre, els sis socialistes consultats reclamen clarament que es formi novament el tripartit. Són Manel de la Vega, Josep Maria Beltran, Josep Maria Simó, Juli Roca, Josep Solé Arnal i Santiago Sabaté. Aquestes són les respostes de les enquestes als tres militants del PSC que em va tocar gestionar:
JOSEP SOLÉ ARNAL, regidor de Móra d'Ebre i president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. «Jo aposto pel tripartit, perquè en tres anys s'ha fet una feina extraordinària. S'han fonamentat les bases de la Catalunya del futur, en qüestions com ara l'Estatut, el pla d'infraestructures, el pla de l'energia i el pacte de l'educació, temes en què CiU no havia volgut entrar. Encara hem de jugar la segona part del partit.»
MANEL DE LA VEGA, PSC de Tortosa. «Jo vull el tripartit, per una qüestió de valors i de principis. El PSC és un partit catalanista i d'esquerres, i encara ens queda molta feina per fer. Per una qüestió ideològica i de coherència, no entendria que CiU tornés al govern després de 1.000 dies a l'oposició.»
JOSEP MARIA BELTRAN, regidor de l'Ampolla. «Crec que s'ha de reeditar el tripartit, sense cap dubte. Qualsevol altra opció significaria rectificar un projecte que vam iniciar només fa tres anys, i això seria una incoherència.»

6 comentaris:

  1. Aquests tres individus han oblidat un últim motiu: sense tripartit perdrien els seus càrrecs de confiança i els respectius salaris.

    ResponElimina
  2. Al lladre, al lladre, que no em deixar robar.
    Una dita popular per aquells que critiquen als altres, lo que ells per poder fer, estarien disposats a vendre l'anima al diable.
    Els carrecs de confiança son un complement i no una manera de viure, per que saps que tenen data de caducitat. A no ser que siguis de CiU i has cregut que era para tota la vida per ser el partit escollit per governar Catalunya "por la gracia de Dios".

    ResponElimina
  3. He llegit totes les "entrevistes" del Punt. Jo tambñe vull tripartit. Què es fotin! Cal seguir avançant cap a una Catalunya social.

    ResponElimina
  4. L’Ebre català és mereix un govern d’esquerres, per cert, jo conec a un dels enquestats i està fent una gran tasca en el Departament de Cultura, si voleu pregunteu entre les associacions i el teixit cultural. Que no tornin els de sempre, per favor...

    ResponElimina
  5. Si riure com acabi havent sociovergència, si riure.....

    ResponElimina
  6. Que han de voler els sociates? pos més tripartit claro!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta