4 de novembre del 2006

Tortosa ajorna la decisió sobre la futura plaça de la Catedral

La mesa de contractació que avalua les vuit propostes presentades per redactar el projecte de la futura plaça de la Catedral va reunir-se per primer cop dilluns d'aquesta setmana, però finalment no va prendre cap decisió sobre quina és la millor opció. El projecte, que té un pressupost d'uns 2 milions d'euros, inclou la urbanització d'una gran plaça al solar que quedarà després de l'enderrocament de les cases de davant de la catedral, així com la reconstrucció de les escales de la façana principal, que van ensorrar-se pels aiguats del maig del 2002. La mesa de contractació està formada per arquitectes de la ciutat, tècnics municipals i diferents representants dels grups polítics, que podrien prendre la decisió definitiva la setmana que ve.

El Punt (4-Novembre-2006)

2 comentaris:

  1. Desde luego.......... ya se podrían dar un poco de prisa por decidirse, no sólo por la plaza sino también por las escaleras de la Seo.... llenas de hierbas....... y todavía por hacer....... eso sí........ siempre se les puede instalar a los fieles un buén elevador.

    ResponElimina
  2. los fieles no queremos elevadores
    los fieles tenemos otras puertas para entra al culto no confundamos
    a los fieles con politica de tres al cuarto
    los fieles vamos a cumplir con nuestras...
    los fieles vamos , estamos, creemos
    y cumplimos
    los fieles ya tenemos el coco comido, con lo nuestro
    vusotros politiquillos de tres al cuarto busquar en otro ladado pues sois como los fariseos.
    los fieles sabemos esperar y seguro
    que todo se arreglara, mira si sabemos esperar que nos pasamos toda una vida esperando el reino de los cielos y esto de la plaza seguro que llegara tambien cuando toque y no por hacerse fotos en las escalas llega antes

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta