26 de desembre del 2006

Carreteres reordena la rotonda de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa

Els serveis territorials de Carreteres ja han enllestit la reordenació del trànsit a la plaça Corona d'Aragó de Tortosa, que a partir d'aquesta setmana ja funciona com una rotonda convencional. Fins ara, la rotonda estava regulada per semàfors, i en alguns moments els conductors que ja es trobaven circulant dins de la rotonda havien de cedir el pas als vehicles que s'incorporaven perquè tenien el semàfor en verd. Amb la nova reordenació, Carreteres ha mantingut els semàfors, que ara només tenen encesos els discos de color roig i ambre. Tot i així, ha eliminat els senyals horitzontals de cedir el pas que hi havia pintats al paviment de les rotondes. Paral·lelament, ha instal·lat uns plafons lluminosos poc abans dels semàfors, en què s'informa els conductors que no tindran preferència de pas respecte als vehicles que ja es trobin a la rotonda. A més, Carreteres també ha pintat els habituals triangles invertits al terra, poc abans de la rotonda.
El coordinador territorial de Carreteres, Lluís Lacruz, ja va anunciar a l'octubre que volien reordenar el trànsit de la plaça Corona d'Aragó: «Potser és l'única rotonda d'Europa en què els conductors que ja estan a dins han d'aturar el vehicle per cedir el pas, cosa que alguns usuaris de fora de Tortosa no saben». La reordenació de la rotonda s'ha fet aprofitant les últimes obres de Carreteres a la rambla Catalunya i en altres travesseres urbanes de Tortosa.

El Punt (25-Desembre-2006)

5 comentaris:

  1. La normalitat i el sentit comú , poc a poc van imposant-se a les nostres terres..Pero costa ehhhhhhhhh??

    ResponElimina
  2. ja era hora, mai sabies què havies de fer, això si han hagut de vindre de fora per solucionar-ho !!!

    ResponElimina
  3. una particularitat menys
    perdem patrimoni
    ens uniformem
    aviat tots picoletos

    ResponElimina
  4. El problema de tot plegat es que els governs de Ciu els importaba una m... el nostre territori, ja que van fer la C-12 tant malament com van poder.

    Exemples,

    La carretera creua Tortosa de punta a punta.
    La rotanda de la que parlem
    Ara s'intenta arreglar el desastre i et surt el savador de deu "Pere Panisello" aprovant mocions que sap que no son del tot correctes tant sols per mirar a les urnes

    Sort en tenim de que Ciu ja no mana ni a la Generalitat ni a l'Ajuntament.

    ResponElimina
  5. tos de CiU dolens dolens

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta