23 de desembre del 2006

Els lavabos de la planta baixa embossen el comiat nadalenc a l'Ajuntament de Tortosa

Els treballadors de l'Ajuntament de Tortosa van pessigar ahir una mica de la loteria de Nadal, però també van haver de patir un important embossament als lavabos de la planta baixa. Un problema que s'arrossega des de fa temps, i que també fa algun temps que em demanen que denunciï a La Marfanta. Els lavabos de la planta baixa, que de vegades també utilitzen alguns ciutadans que entren a la casa consistorial, són tan antics com el mateix edifici municipal, construït als anys quaranta per Regiones Devastadas. Les molèsties pels embossaments són habituals, per no parlar de la pèssima imatge que s'emporten els ciutadans que hi entren per utilitzar-los. De fet, la junta de govern local va aprovar fa uns mesos unes obres de millora de l'accessibilitat a la planta baixa de l'ajuntament, amb un pressupost de gairebé 77.800 euros, que també incloïen una reforma dels problemàtics lavabos. La previsió de l'àrea d'Urbanisme era començar les obres durant la segona meitat de novembre, però finalment no ha estat així, i el projecte ha acumulat un nou retard. A més de la millora i adaptació dels lavabos, el projecte que executarà Lubasa també preveu l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la reforma de la porta principal d'entrada, amb la instal·lació d'una porta automàtica.

14 comentaris:

  1. Sabate forever!! , pero a Mardrid o a la Conchincina.

    ResponElimina
  2. a cagar a la plaça i a pixar a les cantonades!
    :)

    ResponElimina
  3. No te mees en las esquinas sube al despacho de alcaldia..........

    ResponElimina
  4. lavabos com estos ja no en queden, es una mostra unica darqueologia urinaria. pixar contra una pared enmanisada i veure com el liquid grogenc circula per la regadora que hi ha als peus, es un pixador unic digne de figurar a la guia de turisme, podrien fer pagar per entrar.
    Igual guanyaven unes pesetes, i lany vinent podrien pagar els seus empleats un lot nadalenc igual per tots i no com enguany. que sembla que hi han treballadors de segona i treballadors de tercera.

    ResponElimina
  5. Es com tot el que toca Sabaté, s'acaba emmerdan. Una pena, penita, pena, el que passa a esta ciutat.

    ResponElimina
  6. Es lavabos s'embossen perquè a l'Ajuntament de Tortosa hi ha molta merda

    ResponElimina
  7. Un ignorant que passa per aqui, que potser la construcció d'aquest lavabos va ser l'any 1999 a l'arribada de Sabaté a l'alcaldia?

    Arreglar la M.... que CiU va deixar a n'aquesta ciutat no te preu, i això n'es una mostra més.

    Sort hem tenim de que la gent és intel.ligent i no es deixa manipular, per una colla de demagogs.

    ResponElimina
  8. L'anònim anterior diu que la gent és intel.ligent. No ho dirà per ell suposo...

    ResponElimina
  9. a l'anonim de les 11:40,

    Si Sabaté fes un parell d'anys que es alcalde no se li podria fer cap retret, però Sabatè ja fa 8 llargs anys que es alcalde, i abans va ser responsable de les instalacions municipals com a regidor d'Urbanisme. No hi han excuses on amagarse

    ResponElimina
  10. Estic molt orgullos de que busqueu el meu nivell d'intel.ligencia.

    ResponElimina
  11. Si estem buscant el teu nivell d'intel.ligència però encara no l'hem trobat.

    ResponElimina
  12. sabaté = Belfegor

    ResponElimina
  13. No nomes es el tema dels lavabos i de la porta d'acces. Tot l'edifici esta de pena. Només s'ha pintat i a correcuita per la visita de la Infanta. No tenim un taller d'ocupació? Pos que l'utilitzin. Que prenguin nota de la remodelació del Consell Comarcal. Ai! I de l'acces a les plantes de dalt que em dieu. L'Ajuntament es el primer que no compleix la normativa d'accesibilitat que exigeix als altres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta