27 de desembre del 2006

Tortosa ha destinat enguany més de 400.000 euros a millorar camins rurals

El terme municipal té una de les xarxes més extenses del país, amb més de 400 quilòmetres

L'Ajuntament de Tortosa ha destinat enguany més de 400.000 euros a millorar la xarxa de camins rurals, que amb 400 quilòmetres és una de les més extenses del país. En xifres generals, el consistori ha invertit un 153% més que durant tot l'exercici anterior, en el marc de l'aposta política del govern de Joan Sabaté pel manteniment de la via pública. De fet, la regidora de Serveis, Dolors López, va refermar el compromís municipal de continuar per aquesta mateixa línia durant el 2007, l'últim any de l'actual mandat. Entre les actuacions més destacades hi ha l'antiga carretera de Barcelona, el camí del Perelló i el camí dels Codonyers.

La millora de l'antic camí de Tortosa al Perelló i el condicionament de l'antiga carretera de Barcelona són només algunes de les prioritats que la regidoria de Serveis s'havia fixat per al 2006. «Forma part del nostre compromís per millorar aquest teixit de camins tan important que té el nostre municipi, i on calia abocar molts esforços», va explicar la tinenta d'alcalde i regidora de Serveis, Dolors López. En aquest sentit, López va manifestar la voluntat de continuar en la mateixa línia en el pròxim exercici, i va destacar que l'esforç per part de l'Ajuntament també ha estat possible gràcies al suport d'altres administracions. López va explicar que el consistori ha rebut els ajuts del Consell Comarcal del Baix Ebre i de les conselleries d'Agricultura i de Governació i Administracions Públiques. De fet, l'aportació de Governació, amb més de 120.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis, també ha inclòs el condicionament del Camí del Mig, del de les Arenes, del d'Orleans, del de la Simpàtica i de l'antic camí de Tortosa al Perelló, i 65.000 euros més per a la primera fase de condicionament dels camins afectats pels aiguats del mes de setembre.
D'altra banda, la millora de l'antiga carretera de Barcelona, que ha costat més de 24.000 euros, era una de les més reivindicades pels veïns de Sant Llàtzer, ja que és un dels vials d'accés a l'autovia Tortosa-l'Aldea. Amb tot, les obres més cares han estat el condicionament del camí del Perelló (39.600 euros) i el camí del Mas de Lledó (41.579 euros).

> Pendents del Llarg de Sant Vicent

Durant el 2006, l'àrea de Serveis també ha executat millores importants als camins de Prades, Còdols, Nivera, Corrals de la Riba i al camí de Fullola al Filato de Camarles, així com al passeig de Sant Josep de la Muntanya, al camí del Mig i al carrer Camí dels Codonyers (24.100 euros), una de les actuacions més reivindicades pels veïns d'aquesta zona de Ferreries. Amb tot, l'àrea de Serveis ha deixat per a més endavant el condicionament del carrer Llarg de Sant Vicent (valorat en 43.000 euros), que enguany també era una de les prioritats de l'Ajuntament. Amb tot, la regidora ja va advertir que les diferents obres estaven subjectes a la disponibilitat pressupostària.

El Punt (27-Desembre-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta