27 de desembre del 2006

Tortosa obre avui el nou vial d'accés a Santa Clara, després d'un any d'obres

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, i el regidor d'Urbanisme, José Martín, seran els encarregats d'obrir al trànsit, avui al matí, el nou vial d'accés al barri de Santa Clara per la part alta. Les obres del nou vial, un dels projectes més reivindicats pels veïns del nucli històric, van començar el novembre del 2005 i han tingut un pressupost de 893.000 euros, que parcialment han estat finançats amb la subvenció de la llei de barris, en el marc del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat). El nou vial connecta el barri de Santa Clara amb la carretera d'accés a l'hospital, amb l'objectiu de millorar l'accés rodat al barri, ja que fins ara només s'hi podia accedir travessant la zona de vianants del carrer Sant Blai. A més, el nou vial facilitarà l'arribada dels vehicles d'emergències, ja que el barri quedarà directament connectat amb l'hospital. En aquest sentit, les obres del vial també s'han aprofitat per guanyar places de pàrquing per al centre sanitari. La previsió de l'Ajuntament era que les obres s'acabessin abans de l'estiu, però l'empresa que executava el projecte, la constructora Cisteró, ha hagut de retardar uns quants mesos l'entrega de l'obra. El més complicat ha estat excavar el turó i col·locar les pedres del revestiment dels nous talussos, que en alguns punts tenen 14 metres d'altura.

El Punt (27-Desembre-2006)

1 comentari:

  1. Tal com es pot veure a la fotografia - amb les dues senyals de direccio prohibida- un cop has arrivat a la rotonda no es pot continuar pel barri i has de girar cua i tornar cap a dalt a L'hospital, per tant, si baixes pel nou vial ( o potser "unial" ? )nomes pot ser per anar als aparcaments, de la qual cosa no adverteix al inici. Aixo vol dir que, ara i abans, nomes es pot accedir al barri pel lloc de sempre i no com diu la noticia: "ja que fins ara només s'hi podia accedir travessant la zona de vianants del carrer Sant Blai".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta