10 de gener del 2007

Aproven la moció d'ERC sobre mobilitat sostenible

El ple va aprovar per unanimitat la proposta d'ERC per adherir l'Ajuntament de Tortosa a la Declaració d'Amsterdam, un document que proposa l'aplicació d'una sèrie de mesures per afavorir l'ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible. En realitat, la moció era la primera iniciativa política del nou alcaldable d'ERC, Ricard Forés, que va seguir el ple des dels seients del públic. ERC també havia presentat una moció de suport al sector dels cítrics, que també va rebre el suport unànime dels grups, i una altra en contra del decret del govern de l'Estat que pretén incrementar les hores de castellà a l'ensenyament, que només va rebre el vot en contra dels dos regidors del PP.

El Punt (10-Gener-2007)


Per saber més:
-Els carrils bici ja són més a prop (bloc de Ricard Forés)
-ERC proposa una xarxa de carrils bici a Tortosa, amb un vial per connectar l'àrea ciclista de Vinallop


5 comentaris:

  1. Però a Vinallop no tenen de ficar el gran port fluvial per a que els turistes mos vinguen en barqueta des del riu?
    No pensen fer res. Tan sols camps de golf i creixement no sostenible. I el canvi climàtic ja el tenim a qui a la vora!

    ResponElimina
  2. Ara Ricard Forés podrà venir de Palma de Mallorca a Tortosa en bicicleta.

    ResponElimina
  3. I cementiris nuclears; Comedianta..! No ho oblidi!

    ResponElimina
  4. Tranquil Sr. mc calan.
    No ho oblido pas. I menys ara, en lo solet que mos fa a ple Gener!!!

    ResponElimina
  5. mentre Tortosa està plena de pisos patera, bruta, mancada de piscines, camp d'atletisme, indústria ... Natros anirem tots en bici i crearem uns carrils que pagarem en los pressupostos!!!
    he, he, he

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta