5 de gener del 2007

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben per l'Ebre

Els Reis Mags arribaran a Tortosa navegant amb les tradicionals muletes, i poc després de les sis de la tarda desembarcaran al Club de Rem. La cavalcada reial recorrerà l'avinguda Generalitat fins a la plaça de l'Ajuntament, on se'ls espera cap a dos quarts de nou del vespre. Demà al matí, Ses Majestats visitaran la residència Sant Miquel Arcàngel, l'hospital de Jesús, l'entitat Cantaires de l'Ebre i l'hospital Verge de la Cinta. A les dotze del migdia, els Reis Mags assistiran a la tradicional missa de la capella dels Reis, i una hora més tard arribaran a l'auditori, on es farà l'entrega de regals de la campanya Cap xiquet sense joguet.
En el cas d'Amposta, Ses Majestats arribaran avui a l'embarcador a dos quarts de sis, i després de desfilar pels carrers de la ciutat arribaran a la plaça de l'Ajuntament. A Deltebre, la cavalcada començarà pel nucli de Jesús i Maria, ja que els Reis Mags arribaran en muleta al Molí dels Mirons. A Flix travessaran el pont i aniran fins la plaça de l'Església, encara que el repartiment de regals es farà al cinema de la Unió Social. A Roquetes, els Reis Mags arribaran primer a la Raval de Cristo, i després desfilaran per l'avinguda Port de Caro i el carrer Major, fins la plaça de l'Església. D'altra banda, Ses Majestats arribaran a Gandesa a les set, a l'avinguda Catalunya, i després de visitar l'Ajuntament i l'església entregaran els regals a la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana.

El Punt (5-Gener-2007)

Foto: Judit Fernández (El Punt)

1 comentari:

  1. La dedicació de la gent del club de rem passejarà els reis per l’Ebre a Tortosa.

    El patge Pedret te les barques apunt.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta