8 de gener del 2007

Rel renuncia al càrrec i els veïns de Ferreries hauran d'elegir una nova junta

El president de l'associació de veïns del barri tortosí de Ferreries-Sant Vicent, Eduard Rel, ha aprofitat l'últim butlletí per fer pública la intenció d'abandonar el càrrec, coincidint amb l'assemblea general de socis que es farà el 13 de gener. De fet, Rel ja havia comunicat als membres de la seua junta que havia decidit renunciar a la presidència «per motius familiars i personals», i la junta també va acordar presentar la dimissió en bloc. «Deixo el càrrec per falta de temps i també per responsabilitat, ja que a partir d'ara no podré atendre l'associació amb la dedicació que l'entitat i el barri necessiten», va explicar ahir Rel, que té menys temps lliure perquè ha decidit acabar els seus estudis d'educador social. Rel, que va fer una valoració molt positiva de la seua etapa, va recordar que la nova junta va treure l'associació de Ferreries-Sant Vicent d'una greu crisi institucional i econòmica, que va fer perillar la celebració del carnaval del 2003. El president va insistir que, sense deixar de banda la reivindicació per aconseguir millores al barri, han invertit en mobiliari i equipaments per a l'associació. A més, han recuperat el butlletí de l'entitat i han organitzat noves activitats, com ara viatges de germanor, jornades culturals i la Fira d'Oficis Antics Illa de Gènova. Rel també comunicarà dilluns la seua renúncia a la junta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa, de la qual és vicesecretari.

El Punt (6-Gener-2007)

9 comentaris:

  1. Això fa olor a candidat a les llistes socialistes de Tortosa. Ja veureu ja com està al servei del seu estimat partit.
    Per cert, un trist balanç com a president de l'associació.

    ResponElimina
  2. Manolo (Gamundi potser?). A tu també se te veu lo plumero mano.

    ResponElimina
  3. M’agrada la feina feta per aquest noi, és força trempat i també cal recorda les noves activitats impulsades com la Fira d’Oficis Antics “Illa de Gènova” ja veurem si el pròxim president pot continuar amb les mateixes ganes que Rel.

    ResponElimina
  4. jajaajaja... nulo total.

    ResponElimina
  5. Gràcies Eduard per la teva dedicació aquest anys al capdavant de l'associació del nostre barri, has fet una molt bona feina, ja els agradaria a aquests que et critiquen, haver-la fet ells quan estaven. Gràcies un altre cop per tot i sort amb els teus estudis.

    ResponElimina
  6. Més gent com tu cal a aquesta Tortosa, felicitats pel teu bon treball i no facis cas de les crítiques, la ignorància és molt atrevida.

    ResponElimina
  7. Con tu esfuerzo y dedicación, has realizado un gran trabajo, demostrando tu validez y competencia, te echaremos de menos.

    ResponElimina
  8. Jo no et coneixo, i la poca cosa que m'ha arribat de la teva feina VOLUNTÀRIA és la revista i m'ha agradat, així que si passes a la política i ho fas de la ma d'un partit que necessita renovar-se tant me n'alegraré. I més, si deixes l'associació abans (un bon comportament ètic). Ara bé, molt em penso que no tots els partits fan igual, només cal pensar en la autonomenada "xica d'esquerra"

    ResponElimina
  9. Rel, ets i seràs el millor....molta sort

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta