15 de gener del 2007

Tortosa ja té cobertura d'Imagenio

Tortosa ja és dins de la cobertura d'Imagenio, la plataforma digital de televisió que la companyia Telefónica distribueix a través de l'ADSL. L'oferta comercial d'Imagenio va ser llançada al gener del 2005, amb 4.000 clients en fase de proves i una cobertura inicial que només radiava a les àrees de Madrid, Barcelona i Alacant. Fins ara, l'única plataforma de pagament que tenia cobertura a Tortosa era Digital+, que emet a través dels satèl·lits Astra i Hispasat, i per tant feia necessària la instal·lació d'antenes parabòliques als edificis. Imagenio es pot contractar de forma individual, amb el paquet ADSL de Telefónica o afegint-hi totes les trucades telefòniques locals, metropolitanes i estatals. Podeu llegir l'article complet a EBREMEDIA.

4 comentaris:

  1. Es una vergonya que a Tortosa encara no poguem contractar Ono, tele2 o altres per connectar a internet. Telefonica encara te el seu monopoli a Tortosa. Estem vivint al inframon!!!

    ResponElimina
  2. No hi havia imagenio a Tortosa? Jo em pensava que era el canal aquest on passen les imatges dels plens de l'Ajuntament de Tortosa plens de mal "genio".

    ResponElimina
  3. Pos lo d'internet a Amposta no passa, potser és que Tortosa és monopoli del PSC Partit de Sabaté C... ("cap fet, només promeses).

    Visca l'esquerra monopolista!!

    ResponElimina
  4. Tortosa ja fá vuit anys que té cobertura de "MalGenio"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta