27 de març del 2007

'Amposta, amb nom de dona' (el vídeo promocional de la candidata Marta Cid)

La candidata d'ERC-EA a l'alcaldia d'Amposta, Marta Cid, ja ha activat la seua web, que finalment també té estètica de bloc. Ho podíem llegir ahir al bloc Les Municipals 2007 a l'Ebre, i avui he entrar per pegar-hi una miradeta. Només puc dir que està realment bé, a l'altura de les espectatives creades. Hi trobem tres grans apartats, Al servei de les persones, Motor Cultural i Ciutat educadora, que es corresponen als tres eixos programàtics que Cid ha presentat fins al moment. També hi ha una biografia de l'exconsellera, una sala de premsa i la carta que Cid va enviar a totes les llars d'Amposta per anunciar que seria l'alcaldable d'ERC-EA. Amb tot, el que més m'ha cridat l'atenció són els banners que han incorporat amb enllaços a l'àlbum de fotos de Marta Cid a Flickr, o al compte de la candidata republicana a You Tube. De moment, només hi ha un vídeo preelectoral, molt treballat tècnicament, en què apareixen tant Cid com el portaveu d'ERC-EA a l'Ajuntament, Carles González. El vídeo el podeu veure tot seguit:


11 comentaris:

  1. Aquesta, si no guanya ja pot anar buscant una sortida digna de la política. ERC no es pot permetre mantenir tant de temps a les mateixes persones al capdavant. Dona la sensació que el partit no evoluciona. Al cap i a la fi, ja s'ho faran. El que tinc molt clar és que jo no votaré ERC, i mira que ha vaig fer la darrera vegada.

    ResponElimina
  2. Que vella i fea que està!!

    ResponElimina
  3. És possible que hi haiguen faltes d'ortografia en la web de la Marta?

    ResponElimina
  4. Però el candidat no és l’altre que apareix en el vídeo? Va sortir als diaris i tot!!!

    ResponElimina
  5. Pos si pa vatros l'alternativa es Manel Ferre que fa 30000 anys que està a l'Ajuntament i com a becari de Roig.... pos que bé!
    També se podria arretirar perque, per començar, no ha fet res per ell mateix. Qui encapçalava el projecte de CiU era Roig, no ell. Ell només ha sigut 1 hombra ambigua.... Marta coma minim es juga la cara i trajectporia. Manel, res, és el conillet d'indies de Roig. El 27-M en parlarem....

    ResponElimina
  6. em penso que s'ha operat gairebe de tot, lipoescultura inclosa.

    ResponElimina
  7. Amposta necessita un canvi d’estil i Manel no pot oferir-lo. Esperem un pacte de progrés per la nostra ciutat.

    ResponElimina
  8. El canvi d'estil és lo que Marta ha practicat a Tortosa primer amb Martín i ara amb Forés.

    ResponElimina
  9. l'altra progre que la va a buscar cada dia un xofer amb un cotxazo!!
    la cara de vergonya lo hauria de caure!!

    ResponElimina
  10. però s'ha auperat o què?

    ResponElimina
  11. Aunque la mona se vista de seda, mona se queda

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta