18 de juny del 2007

Atureu l'Euromed

Ara farà onze anys de la posada en funcionament del corredor de Mediterrani, quan els trens de llarg recorregut van deixar de passar per Tortosa. En realitat, les negociacions per evitar-ho havien començat més de deu anys abans, però els alcaldes-senadors de Tortosa només van aconseguir unes contraprestacions minses per a l'estació. Ara, després de dues dècades de negociacions, Renfe ha cedit a Tortosa l'aprofitament urbanístic dels terrenys que la companyia ja no utilitzava al centre de la ciutat. Però tot i les reivindicacions territorials i les promeses polítiques, l'estació central de les Terres de l'Ebre, a l'Aldea, continua sense veure parar cap tren Euromed. Mentrestant, al Camp de Tarragona ja s'atura el tren d'alta velocitat, i un tren turístic uneix Madrid amb les platges de Castelló.

Presència (17-Juny-2007)

3 comentaris:

  1. De que serveix que el Sr. SAbaté estigui de senador a Madrid? I això que governen els seus!!! Faci ni que sigui una pregunta al govern, home. Mogui's un poquet, home. Que quan va estar al Parlament va passar sense pena ni glòria. Vostè que volia ser un polític més gran que Marcel.lí Domingo i l'únic que ha aconseguit és ser el polític més gros, de grandària.

    ResponElimina
  2. L'Euromed no s'aturarà per pena o per la demanda dels polítics. Cal tenir projectes associats al foment de l'Arc Mediterrani a la zona, incloent la configuració de l'Aldea com a ciutat vinculada a la connectivitat de l'estació, que permeti treballar a Tarragona o Castelló i viure en un entorn de qualitat, afavorint támbé serveis locals, etc.

    ResponElimina
  3. I quan cobres, Cinto, per fer la teua faena? i és en diner o en espàcie?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta