4 de juliol del 2007

Saltor critica el govern de Móra d'Ebre per haver repintat la zona blava

El portaveu del grup municipal de CiU, Manel Saltor, ha aprofitat el seu web per criticar el govern del PSC i ERC, ja que l'Ajuntament ha repintat fa poc els aparcaments de la zona blava, però no les zones d'estacionament gratuït. Segons Saltor, no deixa de ser curiós que aquesta haja estat la primera acció del nou govern, ja que el PSC i ERC van oposar-se fa quatre anys a la instal·lació dels parquímetres, fins al punt que van dir que eliminarien la zona blava en cas de governar. Per la seua banda, l'Ajuntament de Tortosa també ha anunciat que avui té previst iniciar els treballs per repintar la zona blava del centre urbà.


El Punt (4-Juliol-2007)

Foto: Web de CiU a Móra d'Ebre

8 comentaris:

  1. Quina oposició més absurda. Segur que no pot criticar massa coses més, per no dir que els seus companys de CIU de Tortosa faran el mateix. Saltor marxa de vacances i deixa governar.

    ResponElimina
  2. Saltor hauria de fer autocrítica dels companys de Ciu de La Ribera que li han fet perdre la presidència del Consell Comarcal.

    ResponElimina
  3. Aixo de la zona blava es un impos revolucionari estil del mes bellacs mandataris, pq si l'ayuntament reb uns diners a cambi de una acupacio de via publica l'empresa que fa el manteniment no te el dret de cobrar ya que la via publica es del municipi no de una empresa privada , apart el chicots que porten gorra no tenen autoritat ni tans sols son funcionaris de carrera.

    ResponElimina
  4. El Supremo ratifica la ilegalidad de las multas impuestas por los vigilantes de parquímetros sin más pruebas que la denuncia del controlador.

    El Tribunal Supremo prescribe que para que la denuncia sea efectiva se precisa fundamentalmente:

    1.ª– Que la realice un agente de la autoridad el cual posee lo que denominamos «presunción de veracidad» y seguirá el trámite expediente y descargo preceptivo del procedimiento administrativo.

    2.ª– Que en el caso de que estas denuncias sean realizadas por un vigilante de parquímetro se han de someter al procedimiento perteneciente a las denominadas denuncias voluntarias que todo ciudadano tiene derecho a efectuar, y no como un trámite de la instrucción de un procedimiento que sólo la autoridad por si puede realizar.

    En el procedimiento para las denuncias voluntarias efectuadas por los particulares se precisa una ratificación del denunciante, en este caso vigilante, y la aportación de las pruebas pertinentes con el fin de acreditar que el hecho denunciado es cierto. No olvidemos que rige el Principio de Inocencia en favor del denunciado del Artículo 24. 2 de nuestra carta Magna y no el polémico Pseudo Principio de Presunción de Veracidad de la denuncias de los Agentes de la Autoridad.

    Entiende el Tribunal Supremo en sentencia de 4 de octubre de 1996 que la ratificación del denunciante en el procedimiento sancionador regulado en la Ley de Seguridad vial constituye prueba de cargo cuya valoración corresponde al órgano sancionador. O sea, que ni siquiera esa ratificación por parte del denunciante actúa como lo que denominamos los juristas presunción «iuris tamtum», es decir, que la presunción del vigilante puede ser destruida por prueba en contrario y ha de ser valorada por el Organo Administrativo.

    Todas las denuncias que emanen de un vigilante conforme a la sentencia del Tribunal Supremo y que no hayan sido probadas y ratificadas en el procedimiento administrativo pertinente están viciadas de nulidad por infracción del Artículo 62.1 de la Ley 30/1992 de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento administrativo Común que dispone que serán nulos de pleno Derecho los actos de la Administración que se produzcan «...prescindiendo total y absolutamente del procedimiento legalmente establecido para ello o de las normas que contienen las reglas esenciales para la formación de la voluntad de los órganos colegiados».

    Según lo mostrado el vigilante debería ratificarse en la denuncia y aportar pruebas y argumentos lo suficiente convincentes para que el supuesto infractor pueda ser sancionado.

    ResponElimina
  5. hostia noi ! quina diarrera , portaves.

    descansat t´has quedat !

    ResponElimina
  6. 12:47 AM

    que es lo nou ESTATUT ?

    Sapatero ja l´ha aprovat i Guerra cepillat.... ?

    ResponElimina
  7. Voleu dir que això no ho pinten les empreses concesionàries de les zones blaves?

    Saltor no s'entera i el pitjor és que Gustau tampoc .... o era demagògia per part dels dos?

    ResponElimina
  8. Gustau, jo crec que el que es critica es el fet de que tot i haver-se oposat a la possada en marxa d'aquest servei, el primer que han fet només governar, ha estat tot el contrari del que deien.
    Al menys llegin la noticia a la web de ciu de mora d'ebre, he vist que no s'hi oposen pas ha que hagin pintat la zona blava, es més fan el suggeriment de renovar les maquines expenedores i de repintar també les zones d'aparcament gratuït.
    Bé suposo que cadascú te dret a interpretar el que llegeix com vulgui, tu també logicàment. Tant si val.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta