8 de setembre del 2007

Diferents visions sobre el patronat, l'externalització i els patrocinadors secrets

El regidor de Festes, Jordi Folqué, va explicar que encara no s'han plantejat una possible recuperació del Patronat de Festes, una mesura que només recomanen els exregidors Gaspar Ricart i Josep Borrell. Per Ricart, caldria que els exregidors de Festes i els exregidors d'Hisenda també col·laboressin en la definició del nou model per a la Cinta. Ricart també va recomanar la participació de les entitats, dels diferents sectors socials i d'institucions com la Cambra de Comerç, ja que «fer 10 dies de festes té molts efectes secundaris a la ciutat». Per la seua banda, Borrell també recuperaria la figura del patronat, en part per evitar l'externalització de l'organització dels actes lúdics i els grans concerts. Amb tot, Borrell va justificar la fulminació del patronat realitzada per l'anterior govern, una decisió que els exregidors Jordi Bonilla i Dolors López també creuen que va ser encertada. Segons diuen, el patronat era un organisme autònom excessivament burocràtic, que duplicava els esforços de l'Ajuntament.
López també afirma que més endavant es podria recuperar la idea d'externalitzar l'organització dels concerts i altres actes de les festes. Però el regidor actual no ho acaba de veure clar. «Això depèn del model que finalment s'adopti, però primer m'haurien de convèncer de moltes coses, perquè si ens equivoquem en la programació vull que la responsabilitat siga meua», diu Folqué. El regidor de Festes també s'oposa al patrocini secret dels actes de la Cinta, una polèmica que fa dos anys va enfrontar CiU i el PSC.


El Punt (8-Setembre-2007)

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta