24 d’octubre del 2007

Gandesa aprova 1,4 milions en inversions dintre d'un pressupost «molt ajustat»

L'alcalde de Gandesa, l'independent Miquel Aubà, va admetre ahir l'excessiu retard amb què l'Ajuntament ha aprovat el pressupost del 2007. De fet, el ple va aprovar el pressupost d'enguany el 20 de setembre, amb una previsió total de 3,1 milions d'euros. «És un pressupost molt ajustat a la realitat, en què hem inclòs ingressos i despeses que ja hem fet, amb moltes inversions que ja tenim en marxa», va dir Aubà. «Ara ja estem treballant per canviar aquesta dinàmica, i voldríem presentar i aprovar el pressupost del 2008 durant el primer trimestre de l'any», va garantir.
D'altra banda, Aubà va detallar algunes de les principals inversions del municipi, un capítol que enguany té 1,4 milions d'euros. La principal inversió serà la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol (435.000 euros), tot i que també serà important la construcció de la llar d'infants municipal (375.000 euros), al costat de la nova biblioteca i a la zona educativa de la població. A més, Gandesa també destinarà 175.000 euros a la quarta fase de les obres d'urbanització de l'avinguda Catalunya, així com 86.000 euros més a la redacció de projectes de millora integral de carrers, per poder presentar-los al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i poder executar-los al llarg del mandat. A més, també hi haurà 30.000 euros per fer una primera intervenció a l'edifici del nou casal de joves, i 59.000 euros per aplicar mesures de millora de l'enllumenat i d'estalvi energètic al sector de les Planes. Gandesa també reserva 89.000 euros per a les obres de reparació dels porxos de descàrrega del celler cooperatiu, una intervenció d'emergència que també rebrà 56.000 euros de la Generalitat.

El Punt (24-Octubre-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta