24 d’octubre del 2007

Tortosa regala bombetes de baix consum per fomentar l'estalvi energètic

L'Ajuntament de Tortosa regalarà avui i demà bombetes elèctriques de baix consum als ciutadans que s'aturin a demanar informació i portin un rebut de la llum a la paradeta que un assessor de l'energia instal·larà al mercat municipal i a la plaça de l'Ajuntament. L'objectiu de la mesura és fomentar l'estalvi energètic, en el marc de la Setmana de l'Energia que promou la Generalitat. L'assessor se situarà durant dos dies al mercat municipal, des de les nou del matí fins a les dues del migdia, i a la plaça de l'Ajuntament des de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre. Els ciutadans rebran consells per millorar l'estalvi energètic a la llar i també al transport, i tothom que porti un rebut de la llum serà obsequiat amb una bombeta de baix consum. De fet, els experts calculen que l'ús de fluorescents i bombetes de baix consum pot estalviar fins a un 80% del consum en il·luminació.
L'altra població del territori que s'ha adherit a la Setmana de l'Energia és Móra d'Ebre. Divendres al matí, el passeig del Pont també rebrà el punt d'informació dels assessors de l'energia, que informaran els veïns sobre quin és el seu consum energètic habitual i com el poden reduir.

El Punt (24-Octubre-2007)

1 comentari:

  1. Trobo perfecta aquesta campanya de conscienciació per part de l’ajuntament . Ara bé; si mirem el disseny, làmpades i pantalles difusores del enllumenat públic podem deduir que no es predica amb l’exemple. La adequació del enllumenat segons les normatives europees sobre contaminació lumínica també es urgent.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta