20 de novembre del 2007

El CampreBloc es farà el 15 de desembre

El bloc d'Emigdi Subirats en ofereix avui el primer avanç del programa del CampreBloc, la trobada de blocaires que l'Associació Cultural Soldevila ha organitzat el proper 15 de desembre al Casal Francesc Llop de Campredó. La trobada, que començarà a partir de les set del vespre, forma part d'un cicle d'activitats amb què l'Associació Cultural Soldevila vol aprofundir en el camp de les noves tecnologies, la literatura, la música popular, la pintura, la defensa del patrimoni arquitectònic medieval i els contes infantils. En primer lloc, es presentaran els blocs d'autors campredonencs, com Campredó templer, Lo sifo, Lo barber, Calgru, Gabi opina, els d'Oriol Gracià o els d'Emigdi Subirats. Tot seguit, se celebrarà una curiosa tertúlia, el JordiBloc, en què hi participaran blocaires ebrencs que es diuen Jordi. De moment, ja està confirmada la presència de Jordi Jordan, Jordi Perales i Jordi Andreu, tot i que l'organització ha fet una crida per trobar més blocaires ebrencs anomenats Jordi. De fet, a mi se m'acut el cas de Jordi Arrufat, per exemple. A més, també es farà la presentació dels podcasts literaris que està enregistrant Jaume Llambrich, del bloc El Basar de les Espècies, amb textos de poetes de les Terres de l'Ebre. Finalment, els organitzadors del CampreBloc faran el lliurament del premi Top Ten ebrenc, al millor bloc de les comarques centrals dels Països Catalans, després que tot un seguit de blocaires ja hem enviat les nostres votacions. En aquest sentit, cal dir que el termini per envitar les vostres votacions continua obert, i que podeu fer-ho amb un correu electrònic a l'adreça emigdi@mesvilaweb.cat. La cloenda del CampreBloc es farà amb un petit refrigeri, gentilesa del Consell Assessor de Campredó.

4 comentaris:

  1. Gustau,
    moltes gràcies per difondre el CampreBloc. La Marfanta s'ha convertit en el mitjà d'informació ideal per donar a conèixer activitats com aquesta. Estem molt il·lusionats a Campredó, ja que ja som una bona colla de blocaires i molt ben avinguts. També dir-vos que Jordi Arrufat (ex Al turtushí al Maghrib) també ha confirmat la seua presència.
    una abraçada,
    emigdi

    ResponElimina
  2. Igualment Gustau, moltes gràcies per la teva aportació al CampreBloc. Ús esperem a tots el dia 15.

    ResponElimina
  3. Els que hem preparat aquest acte en tenim moltes ganes, amb La Marfanta la difusió del mateix serà fantàstica. Gràcies.

    ResponElimina
  4. Es farà el dia 16, ha canviat de data.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta