14 de febrer del 2008

El cara a cara frustrat entre Sabaté i Bel [podcast]

Avui sentia que el PSOE i el PP encara no s'han posat d'acord en quines cadenes de televisió retransmetran els debats electorals entre Zapatero i Rajoy. (...) Com a mínim, ara Rajoy vol fer debats, ja que fa quatre anys va rebutjar fer un cara a cara amb Zapatero. De fet, el PP mai va acceptar un cara a cara mentre va estar al govern o va tenir espectatives de mantenir-se al poder. Tot això ho dic perquè a les últimes eleccions municipals, a Tortosa, vam intentar organitzar un cara a cara entre Joan Sabaté i Ferran Bel. Poca gent ho sap. A Bel li interessava fer-lo, per acabar de rematar la seua campanya, però Sabaté va preferir no exposar-se a un cara cara amb el candidat de Convergència.
Podeu sentir el podcast clicant aquí, o damunt del següent reproductor.




Aquest és el meu cinquè podcast per a La Marfanta, ja que ara tenim un nou canal de podcasting, al qual us podeu subscriure clicant aquí mateix.

9 comentaris:

  1. Aquest va estar un més dels greus errors que vàren fer els socialistes a Tortosa.

    I pel que sembla, no hi ha cap signe de rectificar.

    Ja se sap, quan no es volen assumir responsabilitats pròpies, sempre s'acaba trobant la "culpa" de tot plegat en els altres.

    Però encara tenim temps de rectificar...

    ResponElimina
  2. Efectivament , es podria qualificar d’error la no compareixença en un cara a cara del Senyor Sabaté front al Senyor Bel per les eleccions municipals. Però la prepotència te moltes formes de manifestar-se , i una d’elles va ésser aquesta renuncia per anar de “sobrat” pel mon...
    No va ésser ni molt menys l’únic error que va cometre l’anterior equip de govern, cadascú ja va fer les seves valoracions , i els resultats aclaparadors van estar en aquesta línia.
    Tampoc vull afirmar amb això que el govern del Senyor Bel tingui el do d’infal•libilitat, però té una cosa que el Sr. Sabaté i el seu equip no tenia, i es l’ humilitat i la proximitat al poble.

    Mc Calan

    ResponElimina
  3. Senyors de Tortosa ,fiqueuse al dia , ja no cal debats, amb moure una sella n´hi ha prou.
    L´important es guanyar ,després fan lo que volen ó poden.

    ResponElimina
  4. Sr. McCalan l'humilitat i la proximitat de qui???
    El govern del sr Bel i Accensi va pel cami d'esser el més prepotent dels que s'han vist en les últimes èpoques, vaja molt més semblant als governs d'altres époques.
    Per cert es molt maniqueu confondre humilitat i i proximitat amb populisme que es el que Bel i Accensi practica a raudals a la bella i estimada Tortosa.
    Atentament.

    ResponElimina
  5. alferza 31 cremar rama és el teu elixir inspirador???
    Doncs no en cremis més que estas un poc xamuscat.

    ResponElimina
  6. alferza 31 cremar rama és el teu elixir inspirador???
    Doncs no en cremis més que estas un poc xamuscat.

    ResponElimina
  7. Senyor anònim de les 6:51 PM. Es massa frequent en aquestes contrades, barrejar qüestions personals amb les profesionals.

    ResponElimina
  8. Anònim de les 6,53

    No és necessari repetir dos vegades una "entradeta" per dir el mateix.

    Per cert, aniré a "cremar rama" tantes vegades com faci falta.

    I sí, moltes vegades inspira molt l'aire fresc de la muntanya, molt més que la foscor d'algun despatx.

    I si el que preten és callar-me, no ho aconseguirà ...

    ResponElimina
  9. No va se dons aquet el gran error de Sabate a les ultimes elecions municipal, un dels errors mes significatius que va tindre va se la composicio de la seu llista, va preferi conta amb gent cremada politicamen i tambe caducada a tenir al seu costad a gent nova amb ganes de treballa per Tortosa amb les idees mes clares que el psc de Tortosa tenia en aquell moments. Perque les persones per tria estaben.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta