27 d’abril del 2008

Socialista, catalanista, pacifista i antitransvasista

El suplement Domingo, que el diari El País inclou encartat a les seues pàgines centrals, ofereix avui un extens perfil de la nova ministra de Defensa. "Soy pacifista" és el titular de l'article sobre Carme Chacón, que té entre cella i cella que la societat puga entendre que l'Exèrcit espanyol és ara una força de pau. Si llegim tot el perfil, veurem coses com que Chacón és socialista (afirmen que fou qui va presentar Zapatero als socialistes catalans), catalanista (però se sent tan catalana com espanyola) i culé (des de la finestra del seu despatx es pot veure la façana enorme de l'estadi Santiago Bernabéu). Potser per això últim, la primera decisió de Chacón com a ministra, al marge del famós ¡Capitán, mande firmes! i el seu ¡Viva España! ¡Viva el Rey!, ha estat restringir l'accés des dels ordinadors de Defensa als webs de diaris esportius.
Afirma Chacón que és pacifista, i que això no vol dir que siga antimilitarista; per tant, no dubta a destacar la qualitat tècnica i humana de les tropes espanyoles. I com que el seu despatx de Madrid queda tan lluny de l'Ebre, en cap moment de l'article es parla de la polèmica per l'aigua, encara que hi ha ebrencs que fan broma dient que la Chacón traurà els tancs al carrer si ens neguem a portar l'aigua a Barcelona. Aquests dies que Chacón ha estat a les primeres pàgines de tots els diaris del món, amb la seua panxa fashion passant revista als soldats, el territori ha recuperat les frases i les imatges del seu míting de la passada campanya electoral a Tortosa. Chacón va dir que els socialistes eren l'única garantia per deixar el transvasament de l'Ebre "al calaix". El 26 de febrer, l'encara candidata per Barcelona va recordar que la derogació del transvasament va ser una de les primeres decisions del govern de Zapatero, i va reiterar que els socialistes apostaven per la reutilització i les dessalinitzadores. Però només dos mesos després, el nou govern de Zapatero i el govern català han acordat ressuscitar la interconnexió de xarxes, un dels projectes derogats del Plan Hidrológico Nacional (PHN). Per tant, si Chacón ha deixat de ser antitransvasista, només ens queda qüestionar que també siga pacifista, catalanista, culé i socialista. I ja posats a ser escèptics, fins i tot dubtem que sota la camisa no porte un coixí...

12 comentaris:

  1. És una figura.
    No només és la futura candidata a Presidenta de la Gene (desnonat Montilla al pas que va).
    Habitatge, Defensa, ... De La Vega en comptes de De la Vega? O Zapatero en lloc de Zapatero?
    Te molt camí per davant.
    La qual cosa només pot significar que no te cap escrúpol.
    Fa el que li convé en cada cas.
    Una "individualista salvatge" que mai podrà satisfer ningú qui no li rendeixe submissió.
    Un poema d'oportunismes lligats a l'ambició de poder i, diguem-ho clar, a no complir cap més promesa que la que li convingue.
    Tot allò, que el planeta no necessita, ni l'inconsistent Espanya, ni la escleròtica i penosa Catalunya.
    Potser als 60 o 70 també hagués pogut ser ministra.
    Ara, és una toia més d'un govern traidor a les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  2. socialista si que ho sembla, perque avui diu blanc i demà negre, i a sobre li repegavoltes a les paraules per defugir de la realitat,
    però del demès......

    catalanista, pacifista i antitransvasista"

    JAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJA

    me recorda al xiste aquell de que AZNAR HABLABA EN CATALAN EN LA INTIMIDAD


    JAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJA

    susanna

    ResponElimina
  3. Capitalista, espanyolista, militarista, madridista, monàrquica i per sobre de tot transvasista.

    I mentidera!

    ResponElimina
  4. Sociates. Mos vorem a les pròximes eleccions.A les Terres de l'Ebre oblideu els càrrecs. Res en los nostres vots

    ResponElimina
  5. I quins collons tots els que parleu en nom de tothom. Que sapigues que en el meu, nomes par-lo jo. T'ha quedat clar aixo?

    ResponElimina
  6. 5:22, no vull pensar que t'encarnices amb ella , precisament per aixo, per ser ella i no ell. Fas uns judicis de valor que mereixerien mes dades, crec:
    "sense escrupol"
    "individualista salvatge"
    "toia"
    "oportunista"
    i franquista potser? ("als 60 o 70 també hagués pogut ser ministra".
    T'has quedat mes ample que llarg....pero una mica pasat de voltes.

    ResponElimina
  7. Es una exhibicionista ridicula, una "trepa" i una mentidera. I que els sociates no ens ataquen dient-mos que ho diem perque es una dona. A mí em sembla be que es busque que les dones ocupen llocs de responsabilitat com els homes. Però encara em sembla millor que es busque gent capacitada per als llocs de responsabilitat, siguen homes o dones. I la imatge que donen la "troupe" de ZP es una imatge molt folklorica.

    ResponElimina
  8. Este bloc ha passat de ser una referencia informativa a les Terres de l'Ebre a un forat d'amargats. I el creador del bloc la vedette.

    NO podies arribar més baix, aquest article l'hagues pogut firmar Losantos al seu bloc, ets el Losantos Ebrenc.

    ResponElimina
  9. Al Boris, ara escriu criticant la mafia més gran que hi ha a Catalunya és ser un amargat? No accepteu critiques per a res els del PSOE, sou uns ESTALINITES!!

    Un Trotskista.

    ResponElimina
  10. Tu mes que trotskista el que ets es un mocallanties, perque si del que's tracta es de dir paraules i epitets sense "ton ni son" ni justificacio ( l'ultima mafia, casi na )nomes cal agafar el diccionari i apa.....
    A vere si tu les acceptes les critiques?
    ESTALINITE, tu. i Faxenda

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Esta tia és una embustera, com hem pogut comprovar, i com tots los que se dediquen a la política, ni més ni menos. De fet, això és més vell que l'anar a peu. N'hi ha que tenen més gràcia que altres per a aparentar i engatussar. Ésta molta gràcia molta gràcia no la té, la veritat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta