23 d’abril del 2008

A Tortosa lliguem la brossa als pilons

Si hi ha una zona del barri de Ferreries que necessita urgentment la instal·lació de contenidors soterrats, al meu entendre, és el carrer Pizarro, just al costat de l'IES de l'Ebre. A qualsevol hora del dia, qualsevol dia de la setmana, la vorera està plena de brossa i tot tipus de deixalles fora dels contenidors. No només capses de cartró o bosses d'escombraries, sinó també mobles vells, electrodomèstics espatllats i altres artefactes atrotinats que donen una imatge pèssima de la via pública. Evidentment, gran part de la culpa és dels veïns que tiren la brossa fora dels contenidors, o que no porten els mobles vells i els electrodomèstics a la deixalleria, però també cal advertir que només hi ha un contenidor de rebuig i un altre de fracció orgànica. Avui no he pogut evitar fer-vos aquesta fotografia, ja que m'ha cridat l'atenció la bossa d'escombraries que algú ha deixat penjada en un dels pilons que pretenen evitar que els vehicles pugen damunt de la vorera. No hauria estat més fàcil i ràpid obrir el contenidor i llençar la bossa? Qui pot tenir la poca feina i la poca vergonya de fer alguna cosa així? Cal dir que a la zona també s'han vist bosses d'escombraries dintre de les papereres, i també recordar que els pilons no eviten, en aquest cas, que els conductors incívics continuen estacionant damunt de la vorera. De fet, la vorera està molt malmesa a una banda i l'altra del carrer, i fa uns dies un vehicle de la neteja va haver de ser rescatat d'un petit esvoranc. A veure si l'Ajuntament de Tortosa es decideix a fer algun dia una reforma integral d'aquest carrer, un dels més degradats del barri tot i que es troba connectat a tres dels vials més renovats de Ferreries: l'avinguda Colom, el carrer Marquès de Comillas i la Rambla de Catalunya. Es podria aprofitar l'obra per soterrar-hi una illa de contenidors.

4 comentaris:

  1. Abans et deien que eres convergent. Ara et diran que ets sociata. je je je

    No canvies, Gustau.

    ResponElimina
  2. La foto Gustau no pot ser mes encertada. Mira com tenim Ferreries. Pintades, voreres trencades, poc civisme, ...
    Tenim la Tortosa que mos mereixem???
    No trec la culpa als que manen pero mira com ens comportem de vegades...

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta