21 de juny del 2008

L'Orfeó Tortosí rep la medalla d'or de la ciutat

L'Orfeó Tortosí va rebre ahir al vespre la medalla d'or de la ciutat, la distinció més important que atorga l'Ajuntament. De fet, des de la recuperació de la democràcia, només l'han rebut la residència d'ancians Sant Miquel Arcàngel, el rei Joan Carles I i la Plataforma en Defensa de l'Ebre. Per això, el president de l'Orfeó Tortosí, Ramon Garcia, va assenyalar que la medalla d'or és «la major distinció» que l'entitat podia obtenir, i va declarar-se «nerviós i molt emocionat» durant el seu discurs. L'acord per atorgar la medalla d'or a l'Orfeó Tortosí es va prendre per unanimitat a l'abril del 2007, a proposta de l'exregidor Lluís Martín (ERC), però el novembre passat, ja amb el nou consistori, es va designar instructor de l'expedient el regidor Joan Caballol. L'alcalde Ferran Bel va destacar ahir que l'Orfeó Tortosí ha estat un referent cultural a la ciutat, i que durant la seua història centenària ha portat «amb orgull i molta dignitat» el nom de Tortosa.

El Punt (21-Juny-2008)

7 comentaris:

  1. Felicitats a l'Orfeó, una entitat com aquesta son les que fan ciutat.
    Es una llastima que aquest govern de CIU+ERC estigui instal.lat tant a la dreta es fins hi tot insultant,sobretot per als votants d'esquerra,que pinta allí Odena?, uf quina por!

    ResponElimina
  2. Mardefons: Em pot dir què te a veure l’Orfeó Tortosí amb CiU , ERC i Ódena? Li recordo que l’Orfeó es de TOTS, també de vostè...

    ResponElimina
  3. Per cert vagin tamble les meves FELCITACIONS !!

    ResponElimina
  4. De la mateixa manera que de tant en tant escolto La Cope, tambe veig Tortosa televisio. Que hi farem, el meu malt no te remei.
    He vist el video que aquesta televisio local ha emes sobre l'otorgament d'aquesta medalla i estic molt precupat pels extranys fenomens paranormals que es donen a TTV, disposen d'una camara tant selectiva que el zoom nomes ha funcionat quant des del faristol parlaven tots els intervinients, exepte quant ho ha fet el Sr. Sabate, que la camara ha triat la opcio d'un plano general; plano general que, ves per on, ha servit per veure com des de la taula presidencial, el Sr. Bel, mentre parlava Sabate ha vegut un parell de vegades, ha fet que escribia i nomes una cop ha mirar a l'intervinient de manera displicent. Felicitats Sr. Bel, si ho ha fet a proposit, i per a que es notes, ho ha aconseguit.
    Fem-ho be.
    Filar prim?, crec que no. Si conve contare una altra anecdota d'aquest estil que es va produir a la festa del Coll de l'alba, tambe amb les camares selectives com a protagonistes.

    ResponElimina
  5. Amic “cucafera”: Deixi’m dir-li sense ofendre’l que vostè te una vesant pseudomasoquista. Em consta que el operador de TTV s’engatilla (vull dir amb la càmera) i la seva narrativa es comparable a las “Mil y una Noches”. Mil y una noches que tindries que aguantar si ho vols veureu tot.
    D’altra part per mi fa be en escoltar la Cope, però tot depèn del temps que pugui invertir. Com veu tot es relatiu i a la vegada tot es bagatge.
    Una salutació cordial.

    ResponElimina
  6. una petita ( o no tant ) discrepancia: "pseudomasoquista" no, masoquista i digne d'estudi psicologic.

    ResponElimina
  7. Hola a tothom...
    Com a directora de l'Orfeó Tortosí, moltes gràcies per l'enhorabona. Com ben bé diu mc calan, l'Orfeó és de TOTS i representa allà on va, al poble de Tortosa tot lo bé que pot i sap fer-ho. I, respecte a tota la resta de comentaris... sense comentaris.
    Gràcies per tot.
    Salutacions

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta